Osmanoğlu İnşaat


Tanyolu Sokak No:6 Daire: 24

Telefon1: 05383550274

Telefon2: 05352615531

Fax:

Web: www.osmanogluinsaat.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:4 | Memur:15 | İşçi:11
Dış Ülkelerle Bağlantıları:İngiltere

2002 yılında kurularak faaliyetlerine başlayan Osmanoğlu İnşaat; inşaat-gayrimenkul, alanında faaliyet göstermektedir. Osmanoğlu inşaat alanında bugüne dek sayısız konutun inşaatını tamamlayan Osmanoğlu İnşaat, nitelikli konut üreten elit inşaat şirketleri arasında saygın bir yapı firması olarak yer almaktadır.
Osmanoğlu İnşaat, özellikle konut ve ticari yaşam alanları konusunda uzmanlaşmış ve bugün Türkiye`de inşaat sektörünün önde gelen firmalarından biri olmuştur. Firmamız kurulduğu günden buyana inşaat, mantolama, dış cephe, taahhüt, villa, şömine, demir-kalıp, izolasyon, membran gibi alanında uzmanlık isteyen çalışmalar için sonsuz özverisini günümüz teknolojisiyle birleştirerek mükemmel bir altyapı oluşturmuş böylelikle günümüz koşullarına uyarlı, rahatlığın ve konforun sınırsızca hissedildiği alanlar yaratmıştır.
Osmanoğlu İnşaat, inandığı değerler ve çizdiği hedefler doğrultusunda bugüne kadar ürettiği sayısız projede % 100 başarıya ulaşmanın haklı gururuyla ve özgüveniyle bundan sonra gerçekleştireceği tüm projeleri de başarıyla tamamlayacak olmanın güvencesini vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

osmanoğlu inşaat, yapı, dekarasyon, inşaat malzemeleri, mimar

#osmanoğlu #inşaat #mimarlık #emlak #dekarasyon


Benzer Firmalar