Anasayfa » Web Hosting » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » AMASYA Web Hosting » Netiyi Telekomünikasyon İnt. Bil. Hiz. Tic. San. Ltd. Şti.

Netiyi Telekomünikasyon İnt. Bil. Hiz. Tic. San. Ltd. Şti.


Dere Mah. Kocacık Çarşısı Cavit Öztürk Cad. Kat:2 No:4

Telefon1: 0850 455 12 94

Telefon2:

Fax:

Web: https://www.netiyi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Netiyi Telekomünikasyon İnt. Bil. Hiz. Tic. San. Ltd. Şti 2014 Yılının Ocak ayında faaliyetine, Sunucu Barındırma, Sunucu Kiralama, Paylaşımlı Sunucu, Cloud Sunucu, Web Hosting, Bayi Hosting, Alan Adı Tescil hizmetleri ile başlamıştır.

Aynı anda Türk Telekom, Superonline ve Cogent yedekli fiber bağlantıları, Soğutma ve iklimlendirme sistemleri ile Türkiyenin önde gelen verimerkezlerinden birine sahip Netiyi Telekom %99.9 erişim sürekliliği sağlamaktadır.

Kendini sürekli geliştiren ve herzaman en iyi donanım tercihleri yapan Netiyi Telekom, network donanımlarında, Juniper, Cisco, Dell marka ürünleri tercih etmektedir. Donanımlar erişim sürekliliği için yedekli config`ler ile çalışmaktadır.

Deneyimli teknik personelimiz, network grafiklerini 7/24 saat monitörize ederek olası problemler minimum seviyeye indirilmektedir. Tüm ürünlerde trafik ve kaynak kullanımlarının takibini yapabileceğiniz gelişmiş kontrol paneli ile sizlere kolaylığı sunmaktadır.

Netiyi Telekom bünyesinde sanallaştırılan sunucu donanımlarında, Dell R720, Dell R710, Dell R420 sunucular tercih edilerek, sanallaştırma yapısında raid10, raid50 mimarisi kullanılmıştır, aynı anda yedekli olarak çalışan disk mimarisi sizlere güvenliği sağlamaktadır.

7/24 saat boyunca gerek telefon, gerek ticket sistemi üzerinden ulaşabileceğiniz deneyimli teknik ekibimiz, sizlere yardımcı olmak için hazır beklemektedir.


Ürün ve Hizmetler


CPANEL EKO BRONZE
30 MB Web Alanı 1 GB Aylık Trafik 1 adet Subdomain 1 Adet E-Posta 1 Adet Domain Ekleme cPanel Kontrol Panel Haftalık Yedekleme
host, hosting, alan adı, reseller, tescil, domain, linux, windows, asp, php, mysql, mssql, vps, cloud, vds, kiralık sunucu, sunucu, co location, türkiye sunucu, ddos koruma, botnet koruma, netiyi telekom, netiyi, netiyi telekomünikasyon

#web hosting #reseller hosting #ddos korumalı sunucu #linux vds #linux vps


Benzer Firmalar