Anasayfa » » » Mekan Kur

Mekan Kur


100. Yıl Mahallesi Öğretmenler Sitesi 4. Blok

Telefon1: 05052150011

Telefon2: 05304683578

Fax:

Web: https://www.facebook.com/mekan.kur.1

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

100. yıl Mahallesinde ikinci el eşyanın kalbi kesinlikle biziz. Özellikle Karabük ve Safranbolu`da ikinci el eşya alanlar denildiğinde müşterilerin satmak istediği kullanılmış eşyaları en uygun fiyatlardan alanlar biziz. Aynı şekilde müşterilerimiz çok ucuza kaliteli spot beyaz eşya alan yerler aradığında da en kaliteli ikinci el eşyacı biz çıkarız. Bu yüzden eğer sizde sağlam ikinci el mobilya, az kullanılmış ikinci el eşya, sıfır 2.el beyaz eşya, ucuza ikinci el eşya gibi 2.el eşya satan yer arıyorsanız bizi tercih etmeniz sizin için en iyisi olacaktır. Bizden satın aldığınız tüm 2.el eşyalar garantili şekilde getirilip evinize kurulumları yapılmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


2. El Elya
000
Çalışma odasından yemek odasına, kitaplıktan TV ünitesine kadar ihtiyacınız olan birçok ürünü bulabileceğiniz ikinci el mobilya koleksiyonu, estetiği ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor. Kullandığı doğal ahşap ve vernik olma özelliğini de taşıyan mobilya alanlar, ancak doğal ahşabın size istediğiniz ikinci el eşya alanlar konforun nasıl ve ne şekilde sunacağını kanıtlıyor. ikinci el çekyat Evin en özel alanı, bizim en gizli dünyamız olan yatak odalarındaki yıldız dekoratif unsurlardan biri de yatak başları. eski eşya alan satan, yatakta kitap okuma anlarınızda en büyük destek ikinci el yatak odası en çok anlam kazandıran bu görünmez ayrıntı, ikinci el eşya satmak 2.el eşya yatak odanızın dekorasyonunda başrol oynuyor. Görsel zenginlik sağladığı kadar, yatağı yatak yapan, modası hiç geçmeyen, her tarz ve zevke uygun yatak başları ünlü tasarımcıların ellerinde hayat buluyor..
Eski eşya alım satım tasarruf edebileceğiniz noktaları bilirseniz, boşuna para kaybından kurtulursunuz. Evinizde yenilediğiniz veya değiştirdiğiniz her şeye büyük harcamalar ikinci el buzdolabı alanlar yapmak zorunda değilsiniz.

#Karabük İkinci El Eşya #Karabük Eşya #İkinci El Eşya Mekan Kur #Mekan Kur #Karabük Üniversitesi İkinci El Eşya


Benzer Firmalar