Anasayfa » Organizasyon » İSTANBUL Organizasyon » PUZZLE MÜZİK ORGANİZASYON

PUZZLE MÜZİK ORGANİZASYON


Namık Kemal Mah Sütçü İmam Cad Aile Sok No 4 D 1

Telefon1: 05434247255

Telefon2: 02164814444

Fax:

Web: www.puzzlemuzik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Puzzle Müzik Organizasyon 2014 yılında kurumsal olarak kurulmuştur. Şirketimiz bünyesinde bulunan ekibimiz bulunduğumuz sektöre yıllarını ve tecrübesini vermiş,Türkiye`de yapılan bir çok organizasyona imzalarını atmış,Mutluluğun ve Kalitenin nedemek olduğunu çok iyi bilen bir ekip ile yola çıkmıştır.
10 yılı aşkın süredir bireysel olarak edindiği tecrübe,aldığı enerji, gördüğü mutluluklar ve paylaştığı heyecanlar ile yola çıkan Puzzle Müzik Organizasyon Düğün, Davet, Açılş, Kokteyl, Nişan, Kına, Doğum Günü, Fuar, AVM Etkinlikleri, Mezuniyet, Ürün Lansman, Toplantı, Sünnet Töreni, Özel Parti, Okul Partileri, Şenlikler, Defile, Konferans, Sanatçı, Bay&Bayan Dj, Sunucu, Dans Grupları, Özel Shov Grupları, Ses Isık Sistemleri, Danışmanlık ... gibi bir çok alanda kendi profesyonel ekip ve ekipmanları ile bireysel veya kurumsal alanlarda Şehir içi veya Şehir dısında kusursuz olarak hizmet vermektedir.

Puzzle ailesinin şartlarında asla müşteri yoktur !!! Her organizasyon sahibi bizim için ailemizin bir parçasıdır, biz bu önemli parçamızı yani sizi dinliyoruz ve verilen her emeğin nedemek olduğunu çok iyi bilip çalışmalarımızı bu dogrultuda yapıyoruz. Kaliteye önem vermekteyiz ve her kaliteli iş yüksek bütçe olmadığını göstermek amacındayız.
Hiçbir Hayal Gözlerimiz Kapalı Olarak Kalmasın Gelin Gözlerimiz Açık Şekilde Bu Hayallere Birlikte İmza Atalım !!!


Ürün ve Hizmetler


PUZZLE MÜZİK ORGANİZASYON SES ISIK SİSTEMLERİ
PUZZLE MÜZİK ORGANİZASYON 2014 KAMPANYASI Muhteşem Kampanya; 2014 ve 2015 Yılı Boyunca; Dj Hizmeti Ses Sistemi ( 200 kişilik ) Işık Sistemi ( 2 ad. Robot) Ve Ayrıca Bu Kampanyamızdan Yararlanan Tüm Çiftlerimize Orkestra veya Kapıda Karşılama Trio Gruplarında %20 İndirim İmkanı saglıyoruz. Kampanya Fiyatımız ses,ısık ve dj 1000 TL. `dır. Fiyat İstanbul sınırları için gecerli olup İstanbul dısı içinde 1500 +yol +konaklama şeklinde olacaktır.Kampanyamızdan Yararlanmak İçin Lütfen Bizimle İletişi
Bay & Bayan Dj Servisi
Ses & Işık Sistemleri
Sahne Sistemleri
Canlı Müzik Grupları
Özel Shov Grupları
Sanatçı Temini
Sunucu Temini
Host & Hostes Temini
Parti & Davet Müzik Koordinasyonu
Mekan Temini
Teknik Destek
Danışmanlık
Podyum

#müzik organizasyon #puzzle müzik organizasyon #kiralık ses ısık sistemleri #istanbul organizasyon #wedding dj


Benzer Firmalar