Semazenli düğün


İsmetpaşa cad no: 39

Telefon1: 0553 241 40 67

Telefon2: 0216 397 73 99

Fax: 02163977399

Web: www.semazenlidugun.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İlahi Grubu,Sanatçılarımız, Semazenler,mehter takımımız ,yeniçerilerimiz , Sohbet Hocalarımız, Tiyatro ekibimiz , Şiir Yorumcularımız, Animasyon Ekibimiz, Sahne Sunucularımız ile yüzlerce program gerçekleştirmiş olmanın mutluluğu ile hizmetlerimiz aynı heyacanla genç kadromuz tarafından devam ediyor..
Her gün yenilenen yeniliklerimiz ile sizlere en iyiyi sunmak adına çıktığımız bu yolculukta ,zengin sanatçı kadromuz semazen grubumuz ve sunucumuzun eşsiz sunumuyla, ilahi grubumuz semazenlerimiz ve mehter ekibimizle dini düğün ve islami nişan törenlerinizi ve sünnet merasimlerinizi yaşam tarzınıza uygun organize etmeye devam ediyoruz.
Sizin için özel olan günlerinize anlam katmakmak için sizde kalitemizden faydalanın..Yılların Tecrübesi ile yanınızdayız..

ALANINDA PROFESYONEL ARKADAŞLARIMIZ İLE TÜRKİYENİN HER YERİNDE TASAVVUF MUSİKİSİ,İLAHİ GRUBU,SEMAZEN GÖSTERİLERİMİZ İLE HİZMET VERMEKTEYİZ SİZLERE BİR TELEFON KADAR UZAKTAYIZ..
İLETİŞİM:0553 241 40 67


Ürün ve Hizmetler


semazen ekibi
SEMAZEN GRUBU VE SEMAZEN EKİBİ İHTİYACINIZ OLDUĞUNDA BİZİ ARAYINIZ.SEMAZEN EKİBİMİZ İLE SEMAZENLİ DÜĞÜN VE DİNİ ORGANİZASYONALRDA SEMAZEN GÖSTERİLERİ SUNMAKTAYIZ.SEMAZENLERİMİZ İLE SEMAZEN GÖSTERİLERİNİ MUTLAKA İZLEMELİSİNİZ.SEMAZEN SAYISI VE GİDİLECEK YERİN UZAKLIĞINA GÖRE FİYATDA DEĞİŞME OLACAKTIR.SEMAZEN GRUBU İÇİN BİZDEN BİLGİ ALINIZ 0553 241 40 67
semazen ekibi, semazen grubu, ilahi grubu, mehter takımı, dini düğün, islami düğün, sünnet düğünü organizasyonu, semazenli düğün, semazen, tasavvuf grubu, sünnet tahtı

#semazen ekibi #semazenli düğün #ilahi grubu #dini düğün organizasyonu #islami düğün organizasyonu


Benzer Firmalar