Anasayfa » Emlak işleri » Muhtelif mal ve hizmetler » HATAY Emlak işleri » Dörtyol Payas Turkuvaz Emlak

Dörtyol Payas Turkuvaz Emlak


payas

Telefon1: 03267551212

Telefon2: 05426533131

Fax:

Web: www.turkuvazemlak.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

PAYAS TURKUVAZ EMLAK’tan Payas, Dörtyol, Erzin, İskenderun, Denizciler ve çevresinde Satılık Arsa, Daire, Müstakil Ev, İşyeri, Dükkanlar, Depo ve Antrepo Alım, Satım İşlerinde en doğru Gayrimenkule ve müşteriye bizimle ulaşabilirsiniz.

EKİBİMİZ
Sinan ÇETİNKAYA
0542 653 3131

İrfan AVŞAR
0532 288 3270

Kadir KUZUOĞLU
0542 785 2495

Ofisimiz
ADRES: Yenişehir Mahallesi Fatih Cad. Gülnur Sokak No 1 Payas / HATAY


Ürün ve Hizmetler


PAYAS SATILIK DAİRE
PAYASTA SATILIK 3+1 SIFIR DAİRELER Dairenizi Arsanızı ve İşyerinizi Satmak mı İstiyorsunuz Ücretsiz danışmanlık ve gayrimenkul değerleme hizmetimizle, siz satıcılarımıza yardımcı olarak gayrimenkulünüz için en kısa süre içerisinde müşteri bulalım. Yazılı, görsel ve sosyal medyada aktif bir şekilde gayrimenkul satış ortaklarımız ile birlikte siz satıcılarımıza en kısa süre içerisinde en etkili ve doğru sonuca ulaştırabiliriz. Satılık Arsa Daire ve İşyerimi Arıyorsunuz? Profesyonel ekibimizle,
Dörtyol Emlakçı
HATAY DÖRTYOL EMLAKÇI, HATAY DÖRTYOLDA EMLAKÇI. TURKUVAZ EMLAK GAYRİMENKUL HATAY DÖRTYOLDA EMLAK VE GAYRİMENKUL KONUSUNDA DESTEĞE İHTİYACINIZMI VAR. DOĞRU ADRESTESİNİZ. TURKUVAZ EMLAK, BÖLGEDE EN KAPSAMLI EMLAK HİZMETİ VEREN BİR KURULUŞTUR, PROFESYONEL UZMAN KADROMUZ DANIŞMANLARIMIZ VE BROKERLARIMIZ SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE EMLAK İLE ALAKALI HER TÜRLÜ DESTEĞİ VEREBİLECEK VE KARŞILAYABİLECEK BİLGİ VE DENEYİME SAHİPTİRLER. Sinan ÇETİNKAYA Gsm : 0542 653 3131
Dairenizi Arsanızı ve İşyerinizi Satmak mı İstiyorsunuz
Ücretsiz danışmanlık ve gayrimenkul değerleme hizmetimizle, siz satıcılarımıza yardımcı olarak gayrimenkulünüz için en kısa süre içerisinde müşteri bulalım. Yazılı, görsel ve sosyal medyada aktif bir şekilde gayrimenkul satış ortaklarımız ile birlikte siz satıcılarımıza en kısa süre içerisinde en etkili ve doğru sonuca ulaştırabiliriz.
Satılık Arsa Daire ve İşyerimi Arıyorsunuz?
Profesyonel ekibimizle, uzun yıllar sonucu gayrimenkul sektöründeki deneyimizle, sizlere yatırımınızı en iyi değerlendirme konusunda yardımcı olabilmek için ofisimize bekliyoruz.

#payas, dörtyol #emlak, emlakçı #satılık, kiralık #daire, arsa #işyeri, dükkan


Benzer Firmalar