724 ANTALYA RENT A CAR


Cihadiye Mah. 79. Sok. No: 2 Antalya

Telefon1: 02426060484

Telefon2:

Fax: 02426060484

Web: www.724antalyarentacar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

724 Antalya Araç Kiralama, uzun yıllar alan deneyim ve değerleriyle ile 2011 yılında Antalya´da araç kiralama hizmeti vermek üzere kurulmuştur. 724 Antalya Araç Kiralama Türkiye çapında, yurt içi ve yurtdışından gelen misafirlerine hizmet vermekte olup profesyonel ve güleryüzlü personelleri ile müşterilerine araç kiralama konusunda alternatif çözümler sunmaktadır.

2013 + model araçlardan oluşan ortalama iki yasindaki genç araç filosu; Mercedes CLA200 AMG, Mini Cooper, Renault Latitude, BMW 320D, Ford Focus, Renault Clio, Hyundai Accent Blue, Ford Custom (9 kisilik Minibus) araçlardan olusmaktadir.

Düzenli olarak periyodik bakimlari yapilan araçlarimiz ayrica her kira dönüşü genel temizlik ve servis kontrolü yapıldıktan sonra tekrar kiraya çikmak üzere müsterilerimizin hizmetine sunulmaktadir.

Günlük oto kiralama, aylik oto kiralama (1 ay ile 3 ay arasi), soförlü servis, transferler ve VIP hizmetleri ile farkli ürünler ve alternatif çözümler sunmaktadir. Sektörünün en yüksek iş hacmi ve ürün çesitliliğine sahip lider firmalar arasında yer almaktadir.

Personel kadrosunu en üst kalitede tutmayi hedefleyen 724 Antalya Araç Kiralama, sektörde deneyimli, anında çözümler üretebilen dinamik bir ekiple en son teknolojileri kullanarak hizmet vermektedir.

Teknolojik yeniliklere daima açik olan 724 Antalya Araç Kiralama, müsterilerine daha hizli ve kolay hizmet verebilmek amaci ile online araç kiralayabilecekleri bir web sitesi hazırlamıştır. Sitemizde araçlarımızı görebilir, istediğini araca kolayca rezervasyon yapabilirsiniz.

Yapılan rezervasyonları onaylanan müşterilerimiz diledikleri takdirde araçlarini belirttikleri gün ve saatte belirtilen noktadan teslim alabilmektedirler.

724 Antalya Araç Kiralama, tüm Türkiye`de müsterinin adreslerine araç teslim ederek veya adreslerinden araç teslim alarak hizmeti kapiniza kadar getirmektedir.

Müsterilerimiz kadar küçük çocuklarimizin da güvenli seyahati bizim için önemlidir. Küçük çocuklu ailelerimiz rezervasyonlarinda küçük çocuklari oldugunu belirttikleri takdirde, bebek koltugu tahsis edilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

724 antalya rent a car, rent a car antalya, oto kiralama antalya, araç kiralama alanya, antalya havalimanı rent a car, havalimanı oto kiralama antalya, kiralık arabalar, 724 oto kiralama, oto kiralama kemer, side araç kiralama

#724 antalya rent a car # rent a car antalya #araç kiralama alanya #antalya havalimanı rent a car #


Benzer Firmalar