Anasayfa » Forklift Kaldırma ve İstifl » Makine sanayi » İZMİR Forklift Kaldırma ve İstifl » DETAY İŞ VE İSTİF MAKİNALARI SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

DETAY İŞ VE İSTİF MAKİNALARI SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.


ANKARA CAD. NO:199/A BORNOVA

Telefon1: 05308843451

Telefon2: 02324780204

Fax: 02324780206

Web: www.dtylift.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Detay İş ve İstif Makinaları, Metra Akdeniz`in İzmir, Aydın, Manisa ve Afyon illeri bölge bayisi olarak değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Metra Akdeniz Dış Ticaret A.Ş. 20 yılı aşkın süredir başta iş makinaları, ağır taşıtlar olma üzere bir çok ürün grubunun iyi bilinen markalarının Türkiye mümessilliklerini başarı ile yürütmekte olan ENKA Şirketler Grubu`nun bir üyesi olarak ticari faaliyetlerini devam ettirmektedir. Türkiye forklift pazarının son beş yıl içerisindeki hızla yükselen taleplerini karşılamak üzere yeni ve kaliteli ürün arayışında olan Metra Akdeniz Dış Ticaret A.Ş. Taiwan`ın önde gelen seçkin üreticilerinden olup, Amerika ve Avrupa`nın gelişmiş olan ülkelerinde haklı bir başarı elde etmiş ve yükselme çizgisini istikrarlı bir trend içerisinde yakalamış bulunan Tailift`in mümessiliğini 2006 yılının 10. ayından itibaren yürütmekte olup , faaliyet alanını bu yıl CESAB marka forkliftler ile akülü grubunda da genişletmiş bulunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Tailift; Dizel, LPG ve Elektrikli Forklift modelleri ile global büyük bir forklift üreticisinin tüm geniş ürün yelpazesine sahiptir. CESAB markası Toyota ürün grubu ile aynı çatı altında yer almakta ve ENAK Pazarlama tarafından Türkiye pazarına kazandırılmıştır. Ayrıca Dünyanın önde gelen platform markalarından GENİE de SATIŞ VE KİRALAMA OLARAK 2011 yılı itibariye mevcut ürün gruplarına eklenmiştir.

#MANLİFT , PLATFORM #FORKLİFT , İSTİF #UÇAN HALI #KİRALIK MAKASLI #SATILIK FORKLİFT


Benzer Firmalar