Anasayfa » Oto kiralama » Turizm » ADANA Oto kiralama » Fix Rent A Car

Fix Rent A Car


Esin Apt. Altı No:16

Telefon1: 0 322 454 5715

Telefon2:

Fax:

Web: fixrentacar.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Fix Rent A Car birçok çeşit araçlarla yerli ve yabancı,turistik yada iş seyahati için ülkemize gelen kişilere Adana,Mersin,Hatay illeri sınırları içinde oto kiralama hizmeti vermektedir.

Türkiye`nin büyük şehirleri arasında olan Adana,Doğu Anadolu ve Akdeniz bölgesinin üzerinde olup,bağlayıcı bir köprü olduğundan,büyük ekonomisi ile ülkemizin gözde şehri olmayı başarmıştır.Fix Araç Kiralama olarak bizlerde ihtiyacınız olan ulaşım için gerekli tüm araçlar araç filomuzda mevcuttur.

2000 yılından bunaya hizmet veren Fix,Sizlere konforlu bir seyahat imkanının yanında kusursuz bir deneyim sunmaktadır.

Müşteri dostu şirketimiz,özellikle dizel araçlarla hizmet vermekte olup,araçlarımız her 20 bin km de değişmektedir.

Sizlerin şehrimize seyahatiniz öncesi sizlere şeffaf ve kolay rezervasyon yapabilmeniz için resmi web sayfamız olan http//fixrentacar.com.tr yi hazırlamıştır.

İster bu kolay ve pratik kiralama gerçekleştirebileceğiniz sayfamızdan dilerseniz iletişim numalarımızdan sizlere hizmet vermek için bulunan temsilcimizdende gerçekleştirebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

Ford focus kiralama, Renault symbol, Ekonomik orta ve üst gurup araç kiralama hizmeti vermekteyiz.Ayrıca aylık ve yıllık olarak özel tekliflerle şirketinizin ihtiyaçlarına uygun ekonomik araçlar sunmaktayız.

#adana oto kiralama #adana araç kiralama #adana rent a car # #


Benzer Firmalar