Anasayfa » Otomotiv » Otomotiv ve Yan Sanayi » ERZURUM Otomotiv » erzurum oto kiralama aypi renta car

erzurum oto kiralama aypi renta car


aşagı mumcu mh 2.millet bahce sk no 3

Telefon1: 4422344239

Telefon2: 5418592926

Fax:

Web: erzurumotoarackiralama.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız, araç kiralama süreçlerinin tamamında müşteri memnuniyeti ilkesiyle hareket etmeyi hedeflemiştir. Firmamızın vizyonunda her zaman için koşulsuz Müşteri Memnuniyeti olduğundan, bizim için para kazanmaktan öte sadık ve mutlu müşteri yaratmak ilk önceliğimizdir.
Bu sebeple; Aypi rent a car’dan kiralamış olduğunuz her araç bizim için çok büyük bir önem teşkil etmekte olup amacımız sizin son derece memnuniyetimizdir. Saygılarımızla.


Ürün ve Hizmetler


Erzurum oto Kiralama __5418592926/4422344239
Firmamız, araç kiralama süreçlerinin tamamında müşteri memnuniyeti ilkesiyle hareket etmeyi hedeflemiştir. Firmamızın vizyonunda her zaman için koşulsuz Müşteri Memnuniyeti olduğundan, bizim için para kazanmaktan öte sadık ve mutlu müşteri yaratmak ilk önceliğimizdir. Bu sebeple; Aypi rent a car’dan kiralamış olduğunuz her araç bizim için çok büyük bir önem teşkil etmekte olup amacımız sizin son derece memnuniyetimizdir. Saygılarımızla.
erzurum oto kiralama, erzurumda oto kiralama, erzurum havaalanı oto kiralama erzurumda havaalanı oto kiralama, erzurumda lüks araba kiralama,

# # # # #


Benzer Firmalar