Anasayfa » Muhtelif hizmetler » İSTANBUL Muhtelif hizmetler » Sembol Patent Marka ve Dan. Hiz. Ltd. Şti.

Sembol Patent Marka ve Dan. Hiz. Ltd. Şti.


Soğanlık Yeni Mah. D-100 Yanyol Cad. Baltacı Mehmet Paşa Sok. Helenium Twins A Blok No: 1/17 KARTAL – İSTANBUL

Telefon1: 0216 452 18 00

Telefon2:

Fax: 0216 452 18 10

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2014
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SEMBOL PATENT Marka Tescili, Endüstriyel Tasarım, Faydalı Model, Patent ve Yazılım Tescili başta olmak üzere Sınai Mülkiyet Hakları alanında müvekkillerine yurtiçinde ve yurtdışında hizmet veren bir danışmanlık şirketidir. 10 yıllık sektör deneyimine sahip Marka ve Patent Vekili olan Mühendis Alper AKSU tarafından kurulan SEMBOL PATENT, her biri alanlarında önemli tecrübelere sahip uzman kadrosu ile müvekkillerine hizmet vermektedir.
Hizmet alanını sadece tescil işlemleri ile sınırlı tutmayan SEMBOL PATENT, teknik bilgi ve deneyimiyle patent işlemleri, aktif bağlantılarıyla yurtdışı tescil işlemleri, deneyimli kadrosu ile hukuki işlemler ile tescil öncesi ve sonrası tüm işlemlerde müvekkillerine profesyonel bir çatı altında hizmet vermektedir. SEMBOL PATENT müşterileri sadece 2000’den fazla tescil işlemi gerçekleştirmiş bir ekiple mükemmel bir işbirliğini tecrübe etmekle kalmayarak, aynı zamanda danışmanlık, bireysel tavsiyeler ve özel bir destekten faydalanmanın da tadını çıkarmaktadır.
SEMBOL PATENT tüm tescil ihtiyaçlarınız ve fikri mülkiyet stratejileriniz için hızlı ve etkili çözümler üretmekte, bunu yaparken de dürüst çalışma ilkesine ve gizlilik esasına dayalı bir anlayışla hareket etmektedir. SEMBOL PATENT başvurularınızın başarıyla gerçekleşmesi için araştırmadan onaya kadar tescil sürecinin her aşamasında müşterilerine ihtiyaç duyduğu bireysel ilgi ve aktif desteği sağlamanın önemine ve gerekliliğine inanmaktadır. SEMBOL PATENT, işletmenize ait marka ve ürünlerin alanında lider olması ve sektörünüzde bir sembol haline gelmesi konusunda yolunuza güvenle devam etmenize yardımcı olmayı hedeflemektedir.


Ürün ve Hizmetler

SEMBOL PATENT Marka Tescili, Endüstriyel Tasarım, Faydalı Model, Patent ve Yazılım Tescili başta olmak üzere Sınai Mülkiyet Hakları alanında müvekkillerine yurtiçinde ve yurtdışında hizmet veren bir danışmanlık şirketidir.

#sembol patent #patent #marka tesçili # #


Benzer Firmalar