Anı Dükkanı


İstanbul Cad. No:52/102

Telefon1: 2125838090

Telefon2:

Fax:

Web: anidukkani.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Amerika

ANI DÜKKANI`na Hoş Geldiniz...

Kişiye özel hediyelik eşya sektöründe hizmet vermek amacı ile 2000 yılında Amerika`nın Texas eyaletinde kurulan firmamız, 2012 yılında Anı Dükkanı ismi ile İstanbul`da siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye başlamıştır.

Sanat ve teknolojiyi birleştirerek üretimini yapmakta olduğumuz ürünlerimizi sizlerin de istek ve arzuları ışığında şekillendirip kalıcı birer anıya dönüştürmeyi, sizin için en değerli ve vazgeçilmez olan anılarınıza ayna tutmayı, zihninizdekileri güzel ve zarif metallere yansıtarak sizlerin yüreğini gülümsetmeyi amaçlıyoruz. İstiyoruz ki, hep aklınızda olan çocuklarınızın, uzakta olan sevdiklerinizin aydınlık yüzleri kolyenizin ucunda, anahtarlığınızda, kol düğmelerinizde, cebinizde/çantanızda bulundurduğunuz çakmakların üzerinde, kartvizitliğinizde parlasın, yani hep yanınızda olsun. İstiyoruz ki, hayatınızı sevdiğinizle birleştirirken ya da başarılı bir anlaşmayı imzalarken kullandığınız kalem size özel olsun, sevdiklerinizden izler taşısın. Sizi gülümseten, hayata bağlayan varlıkların enerjileri size yakın olsun, onların yansımalarını her gördüğünüzde içinize bir sıcaklık dolsun. Sadece size ve sevdiklerinize özel tasarlanmış eşsiz hediyeler en iyi fiyat ve en iyi kalite garantisi ile sizlerin olsun istiyoruz.


Ürün ve Hizmetler


Zippo 250
Bu sade, zarif ve kaliteli zippo çakmağı; üzerine özenle işleyeceğimiz resim ve yazılar ile sevdiklerinize özel hale getirerek unutulmaz bir hediyeye imza atın! Orijinal Zippo (Made in USA) 250 High Polished Chrome (Gümüş renk parlak krom) Serisi, Klasik Zippo Tasarımı, Benzinli Ateşleme Özelliği (Zippo benzin), Zippo Ömür Boyu İç Mekanizma Garantisi, Orijinal Kutusunda (Garanti Belgesi ile beraber), Son Teknoloji Elmas Uçlu CNC Makinaları Kullanılarak Yapılan İşleme Kesinlikle Çıkmaz ve
hediye, kişiye özel hediye, çelik alyans, zippo, zippo çakmak, gümüş takı, çelik takı, resimli zippo, özel tasarım takı

#kişiye özel hediye #hediye #zippo çakmak #çelik alyans #gümüş takı


Benzer Firmalar