HİSAR PREFABRİK


SAMSUN MERKEZ

Telefon1: 0462 325 04 56

Telefon2:

Fax: 0462 325 04 56

Web: www.hisarprefabrik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:5 | Memur:0 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:3.000.000

Hisar Prefabrik bir ÇELEBİ GURUP yatırımıdır. . 81 il ve 30 u aşkın ülkeye ihracat yapmaktadır.
HİSAR PREFABRİK KAYNAKSIZ EV TEKNOLAJİSİYLE ÜRETİM YAPMAKTADIR.
Hisar prefabrik konteyner ve demonte ürünler üretiminde Türkiye piyasında 20 yi aşkın bayilik ağı ile üretim yapmaktadır.
Hisar prefabrik ,prefabrik ev ,konteyner ev,hazır konut,çelik konstriksiyon yapılar, prefabrik şantiye ,prefabrik ofis,prefabrik yatakhane,prefabrik okul,prefabrik kurum binaları, yapmaktadır.
Hisar prefabrik ürünlerinde kaynak kullanmayarak depreme dayanıklı akıllı vida sistemli ürünler üretmektedir.
Hisar prefabrik ,İstanbul,bursa,Ankara,Edirne,samsun,Trabzon,Artvin,rize,ordu,Giresun,çorum,Amasya,tokat,illerinde satış temsilcilikleri ile satış ağını bütün Türkiye olarak belirlemiş bir firmadır.
1998 yılında bir aile şirketi olarak kurulup, PVC Kapı & Pencere imâlatı ile iş hayatına başlamıştır. .
2001 yılı Haziran ayında alınan bir kararla PVC mutfak, banyo, modüler dolap, akordiyon kapı imalâtı için yatırım yapılmıştır.
2003 yılında üretim yelpazesine mobilya imalâtını da ekleyerek yatırımlarına devam etmiştir.
2004 yılında teknolojiyi takip ederek yaptığı güçlü makine yatırımları ve oluşturduğu profesyonel kadrosu ile çelik konstrüksiyon işine girerek sektörün önde gelen firmaları arasındaki yerini almıştır.
2004 yılında prefabrik sektörüne üretici olarak girmiştir. Günlük 10ev çıkarma kapasitesiyle ayda 300 prefabrik konut üretebilmekteyiz.türkiyenin 81 iline hizmet vermekteyiz.
Dünyanın belli başlı 30 ülkesine ihracat yaparak ülke ekonomisine katkıda bulunan hisar prefabrik 150 çalışanı ile Türkiye pazarında söz sahibi olmuştur.
2005 yılında şirketimiz hijyen CTP levha imalâtı ve uygulamasıyla hijyen odalarının imalâtına başlamıştır. Aynı zamanda şirketimiz 2005 yılında otomatik kapı sistemlerinin imalâtına da başlamıştır.
2007 yılında şirketimiz yaptığı yatırımlar ile çelik kapı, çelik kapı kasaları, sac kapı kasaları ve yangın kapıları imalâtını da bünyesine katmıştır.
2010 yılında şirketimiz yapı sektörünün ihtiyacı olan, yapı marketini de bünyesine katmıştır.
www.hisarprefabrik.com
www.samsunprefabrik.gen.tr
www.erzurumprefabrik.net
www.kabinfiyatlari.net
www.kastamonuprefabrik.net
www.orduprefabrik.net

Prefabrik,prefabrik ev,prefabrik firmaları, Hisar prefabrik ,prefabrik ev ,konteyner ev,hazır konut,çelik konstriksiyon yapılar, prefabrik şantiye ,prefabrik ofis,prefabrik yatakhane,prefabrik okul,prefabrik kurum binaları


Ürün ve Hizmetler


prefabrik ev
Dünyanın belli başlı 30 ülkesine ihracat yaparak ülke ekonomisine katkıda bulunan hisar prefabrik 150 çalışanı ile Türkiye pazarında söz sahibi olmuştur. 2005 yılında şirketimiz hijyen CTP levha imalâtı ve uygulamasıyla hijyen odalarının imalâtına başlamıştır. Aynı zamanda şirketimiz 2005 yılında otomatik kapı sistemlerinin imalâtına da başlamıştır. 2007 yılında şirketimiz yaptığı yatırımlar ile çelik kapı, çelik kapı kasaları, sac kapı kasaları ve yangın kapıları imalâtını da bünyesine katmış
Prefabrik, prefabrik ev, prefabrik firmaları, Hisar prefabrik , prefabrik ev , konteyner ev, hazır konut, çelik konstriksiyon yapılar, prefabrik şantiye , prefabrik ofis, prefabrik yatakhane, prefabrik okul, prefabrik kurum binaları

#prefabrik #prefabrik ev #prefabrik evfiyatları #konteyner #prefabrik şantiye


Benzer Firmalar