Anasayfa » Oto Kiralama » Otomotiv ve Yan Sanayi » ADANA Oto Kiralama » Adanacar Oto Kiralama Hizmetleri

Adanacar Oto Kiralama Hizmetleri


Havaalanı Vip Giriş Karşısı

Telefon1: 0 322 235 41 56

Telefon2: 0 542 235 15 86

Fax:

Web: www.adanacar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Adana ilinde 2009 yılında kurulan araç kiralama firmamız günden güne büyüyerek havaalanın da iç hatlar ve dış hatlar terminalinde hizmet vermektedir. Her yeni günden onlarca yeni müşteriyi memnun etmenin mutluluğu ile Adana kiralık araç sektöründen önemli bir yer sahibi olmuştur. En genç araç filosu ve düşük kilometreye sahip araçları ile günün her saatinden Adana havalimanından kiralık aracınızı teslim alabilir iade edebilirsiniz.

Adana havalimanı dışında şehir merkezi ofisimizden kiralık aracınızı temin edebilirsiniz. 7/24 hizmet vermekteyiz bizlere ulaştığınız ilk andan itibaren seyahatiniz boyunca Adanacar.com ayrıcalıklarını yaşıyacaksınız.


Ürün ve Hizmetler


Adana oto kiralama
Adana rent acar firmasına ait tüm araçlarımızı websitemizden görebilirsiniz. Adanacar.com
Adana oto kiralama : Günün her saatinde araç kiralayacağınız gibi bunun içinde ayrıca bir teslimat yada iade ücreti ödemeyeceksiniz. Adananın en geç araç filosu ile istekleriniz doğrultusunda rent a car hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Adana transfer : Noktadan noktaya yada havalimanından tüm noktalara hızlı ve güvenli seyahat edebilirsiniz. Ekonomik fiyatları ile özel taksiniz hizmetinizde.

Adana vip araç kiralama : Protokol bilgisine sahip şoförlerimiz ve sınıfının en iyisi vip araç filomuz ile özel günleriniz, iş seyahatiniz veya misafirlerinizi üst düzeyde bir hizmet ile istekleriniz doğrultusunda gününüzü tamamlayabilirsiniz.

Adana şoförlü araç kiralama : Adana, Mersin, Kayseri, Osmaniye, Hatay veya başka bir noktaya gitmeniz gerekiyor ama siz hem trafikten uzak hemde hızlı bir şekilde ulaşacağınız tüm noktalarda sizlere güvenli bir hizmet sunuyoruz.

Adanacar.com Güvenle Seyahat Hizmetleri.

#Adana oto kiralama #Adana Rent a car #Adana havaalanı transfer #Adana vip araç kiralama #Adana vip transfer


Benzer Firmalar