Anasayfa » Reklam Tanıtım » ANKARA Reklam Tanıtım » KARTOPU GRUP MEDYA

KARTOPU GRUP MEDYA


TBMM CAD.

Telefon1: 0543 695 1690

Telefon2:

Fax:

Web: www.kartopugrupmedya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:




Grubumuz, tanıtım ve pazarlama odaklı tasarım ve uygulama çalışmalarına 2004 yılında Kartopu Grup Medya kimliği adı altında başlayan müşteri merkezli çizgimiz, bu yılda yeniden yapılanarak yükselen trendini sürekli arttırma heyecanını taşımaktadır.

Direk sonuç merkezli pazarlama stratejileri ve müşterilerimizin çalışmalarına değer katacak doğru teknolojileri ve fikirleri sunarak çözüm ortaklığımızı perçinlemekteyiz.

Giderek zorlaşan rekabet koşullarında müşterilerimizin “iş ”ini ve kritik başarı faktörlerini anlamak, varmak istedikleri hedefin cesaretle tarifini yaptırmak, sektör ve pazarın gerçekleri hakkında el ele vermek, müşterimizi “doğru” ve “eksiksiz” anlayabilmek, ”kolay iletişim kurabilir olmak”, “içten ilgi ve Güleryüz” sonrası hayallerimizi birlikte gerçekleştirmek üzerinde önemle durduğumuz temel ilkelerimizdir.

Projelerimizin her biri belirli bir amaca hizmet etse dahi, tüm bu projelerin müşterimizin misyon, kurum kültürü kurum değerleri ve gelişim çizgisi ile uyumu temel yol haritamızdır. Bu kapsamda her projemiz müşterilerimizin değer, hedef ve ihtiyaçlarının anlaşılması, başarılı olabilecek yaklaşımların buna göre belirlenmesi esasına dayanır.

Projelerimizi bir biri üzerine örülerek sağlam bir duvarı oluşturacak adımlar olarak görerek ve yapılandırarak müşterilerimizin yatırımlarının giderek artan faydalar üretmesi içimizde yer alan “ortaklık” bilincinin ve sorumluluğunun bir gereğidir.

Her bir proje ve ürünlerinin hangi değeri üreteceği, hangi sonuçları elde edeceği müşterimiz kadar bizimde sorumluluğumuz ve amacımızdır. Her bir projenin sonucunu ve sorumluluğunu üstlenme bilinci ile hareket etmek, maliyet fayda farkındalığı ile fikirler önermek, değişebilecek koşul ve fırsatlara adapte olabilecek çözümler üretmek müşterimiz ile ortak başarımızın temelini oluşturmaktadır.

Zaman yerine konması yenilenmesi, depolanması mümkün olmayan bir kaynaktır. Hele fırsatların ve alternatiflerin kazanç ve maliyetleri ile birlikte düşünüldüğünde. Zamanın, dakikliğin ve “acil” durumların ne anlama geldiğini ve nasıl ele alındığını müşterilimize en olumlu şekilde hissettirmek en güçlü yanlarımızdır.

Yaratıcılığın herkesin dilinde olduğu ancak sadece kazananların uyguladığı günümüzde “bilmek” ve “bilineni uygulayabilmek” arasındaki farkı çok iyi biliyoruz. Yaratıcılık motivasyonumuz, müşterimizin henüz bildirmeden ya da ihtiyacının farkında olmadan dahi çözüm önerme bilincimiz ile bu farkı yaratıyoruz.

Markamıza olan sadakati arttıracak, markamıza cazibe katabilecek, tutarlı sonuçlar elde etmenizi sağlayacak, yaratıcı fikirler, çözümler, öneriler, uygulamalar, pazarlama taktikleri, reklam filminden genel konsepte kadar akla gelmeyen ne varsa


Ürün ve Hizmetler

Medya, Medya Planlama, Organizasyon, Creative çözümler, Sosyal Medya Hizmetler, Kurumsal Tasarım, Casting, Fuar Hizmetleri, Açıkhava Reklamcılık, Kurumsal Tabela Üretimi, Dijital Baskı

#ankara reklam ajansı #medya palanlama #açıkhava reklamcılık #tabela üretimi #kurumsal ajans


Benzer Firmalar