ilke web tasarım


Yenişehir 239.SOKAKAHMET ÖZBAY APT ALTI NO:1 HALİLİYE/ŞANLIURFA

Telefon1: 0414 312 00 18

Telefon2:

Fax: 0414 312 00 18

Web: www.ilkewebtasarim.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İlke Web Tasarım, Matbaa Ve Reklam Hizmetleri

İlke Web Tasarım Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde kanunlar muhaceresinde işlevlerini tamamlar .Müşteri memnuniyeti temel esastır. Çalışma, dürüstlük temel şart olduğu gibi bunlar yanı sıra yüksek performans şirketimizce odüllendirilir. İlke Web Tasarımı oluşturan bireyler başta birbirlerine, daha sonra bünye dışındaki herkese karşı da son derece hoşgörülü, güler yüzlü ve saygılıdırlar .
KALİTE POLİTİKAMIZ
Müşterilerimizden akan bilgileri rehber almak üzere tasarım ve hizmet bazındaki kaliteyi tekrar ve tekrar etkili bir şekilde gözden geçirerek sürekli iyileştirmek ve bu gözden geçirmeyi hiç bıkmadan tekrarlayarak mükemmele doğru koşmak, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkartmak temel ilkemizdir.
Web Tasarım, Matbaa Ve Reklam sektöründe lider olan kuruluşumuzun atılımları devam edecek, hizmeti aralıksız sürecektir. Sizlerinde her zaman olduğu gibi teveccühlerinizle bizleri ödüllendirmeye devam edeceğinizden emin olduğumuzu bir kez daha beyan eder, tüm dostlarımıza önce sıhat ve afiyet sonrada bol kazançlı günler dileriz.
Saygılarımızla
İlke Web Tasarım


Ürün ve Hizmetler


sektorel yazılım
her sektöre uygun hazır paketler
web tasarım, web yazılım, Matbaa hizmetleri, Toplu sms hizmetleri

#ilke web tasarım #urfa web tasarım #şanlıurfa web tasarım # #


Benzer Firmalar