KRAL EFES HAVLU


zeytinköy mah yıldırım beyazıt cad no:23

Telefon1: 0 258 266 70 27

Telefon2: 0 258 266 68 95

Fax: 0 258 266 70 21

Web: kralefes.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yola çıktığımız markamız KRAL EFES, 1995 yılında kurmuş olduğumuz ITS Tekstil firmamızın ev tekstilinde dünyaya açılan markası konumundadır. Müşteri odakılı çalışmamız ve titizliğimiz, yılları ‘KRAL EFES’ markasıyla arkada bırakmamızın kanıtıdır. Her geçen gün iç ve dış piyasalarda Pazar payını arttıran,takip edilen ve örnek alınan lider bir markadır.

Firmamızın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim, uygun fiyat ve müşteri memnuniyeti olmuştur.Tasarımdan son ürüne tüm aşamalarıyla doğru zamanda doğru ürünü en iyi fiyatta sunuyoruz.

Size özel logolu veya isimli, dokumalı havlularınız kimliğinizi yansıtacak. Firmanıza özel üretimlerimiz, yüksek kalitedeki ürünlerimiz sizi bir adım öne çıkaracak.Ürünlerimizi görmek için www.itstextile.com ya da www.kralefes.com sitelerimizi inceleyebilirsiniz. Daha detaylı bilgi için bizlere ulaşın. Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı, hizmette dürüstlük ve kalite prensibiyle çalışan KRAL EFES gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğiniz için teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermekten büyük mutluluk duyacaktır.


Ürün ve Hizmetler


BEYAZ PAMUKLU KUAFÖR HAVLUSU
% 100 Pamuklu Saç Havlusu Ring Karde İplikten Üretilmiş Olup, 350 Yıkama Garantisindedir. Havlularımızın Su Emiciliği Hidrofil Maddesi Kullanılarak Özel Olarak Arttırılmıştır.
*SALONLARA ÖZEL NAKIŞLI (LOGOLU) HAVLULAR*Kuaför Salonu Havluları*Güzellik Salonu Havluları*Promosyon Havlular*Sauna ve Spa Havluları*Otel HavlularıTEL:0 258 266 70 27 Kral Efes Havlularınızı imalattan direk kapınıza kadar teslimat yapar. www.kralefes.com

#saç havlusu #saç bandı #kuaför havlusu #pedikür #manikür


Benzer Firmalar