Portakal English Yabancı Dil Kursu


Kordonboyu Mahallesi 23 Nisan Caddesi Hamam Sokak No:32 Kat:3 KARTAL/ İSTANBUL

Telefon1: +90 (216) 389 36 56

Telefon2:

Fax: (+90 216) 389 46 44

Web: www.portakalenglish.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Portakal English Yabancı Dil Kursları ile İngilizce`yi en hızlı ve en etkili şekilde öğrenebileceksiniz. Kartal da ingilizce kursu arıyorsanız, PortakalEnglish.com isimli internet sitesine giriş yaparak, buradan kurs hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

YDS, IELTS, TOEFL ve benzeri sınavlara hazırlanıyorsanız, Portakal English Yabancı Dil Eğitim Merkezi öğretmenleri sizi bu sınavlara yönelik en verimli şekilde çalıştıracaktır. Kartal da YDS IELTS TOEFL kursu kaydınızı yaptırmak için siteye bağlanarak, buradan ilgili kişilerle iletişim sağlayabilirsiniz.

Çocuklarınıza İngilizce öğretmek istiyorsanız yine Portakal English Yabancı Dil Kursunu tercih edebilirsiniz.

Kartal da ilköğretim ingilizcesi, Genel İngilizce, Kurumsal eğitimler, Almanca, Almanca, Arapça eğitimleri, sınavlara hazırlık için dil dersleri, İngilizce özel dersler ve çok daha fazlası Portakal English tarafından sunulmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Kartalda ilköğretim ingilizcesi, Genel İngilizce, Kurumsal Eğitimler, İngilizce, Almanca Kursu, Arapça Kursu, Rusça Kursu, Yabancılar için Türkçe Kursu, Sınavlara hazırlık için dil dersleri, İngilizce Özel Dersler

#ingilizce kurs #ingilizce kursları #ingilizce dil kursu #ingilizce eğitim #kurs


Benzer Firmalar