Anasayfa » Estetisyenlik » Güzellik ve Bakım » İSTANBUL Estetisyenlik » Değişim Sanat Akademisi

Değişim Sanat Akademisi


cevizlik

Telefon1: 02125720412

Telefon2: 02125902775

Fax: 02125720411

Web: www.degisimsanat.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Değişim Akademisi; Güzel Sanatlar Fakültelerinin yetenek sınavına hazırlık eğitimlerinde her yıl yüzlerce öğrenciyi üniversitelere hazırlamakta ve yerleştirmektedir. GSF hazırlık çizim eğitimlerinde kazandığı tecrube ile her geçen yıl kazandırdığı öğrenci sayısını arttırmaktadır. İçmimari ve Dekorasyon, Dijital tasarım, Modelistlik, Stilistlik, Moda Tasarımı, Kozmetik alanlarında her yıl yüzlerce kursiyere TC MEB ile iş birliği ile eğitim vererek alanlarındaki sektöre hazır iş gücü olarak sunmakta ve sektörde iş bulmalarına yardımcı olmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Estetisyenlik Kursu
Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki ayrı kurs seçeneği mevcuttur. Hafta içi ve hafta sonu grupları haftanın iki günüdür. Talep olduğu takdirde akşam grupları da düzenlenmektedir. Eğitim konuları profesyonel eğitmenler tarafından, yenilikçi ve ayrıntılı içeriklerle verilmektedir. Eğitim süresince uygulamalarda kullanılan malzemeler kurumumuz tarafından verilmektedir.
Estetisyenlik Kursu
Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki ayrı kurs seçeneği mevcuttur. Hafta içi ve hafta sonu grupları haftanın iki günüdür. Talep olduğu takdirde akşam grupları da düzenlenmektedir.


Eğitim konuları profesyonel eğitmenler tarafından, yenilikçi ve ayrıntılı içeriklerle verilmektedir. Eğitim süresince uygulamalarda kullanılan malzemeler kurumumuz tarafından verilmektedir.

#estetisyenlik kursu #makyaj kursu # # #


Benzer Firmalar