REYHAN KOLTUK YIKAMA ADANA


2485

Telefon1: 05466840204

Telefon2:

Fax: 05466840204

Web: reyhantemizlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Temiz olmak, sadece dış görünüşle sınırlı değildir; mutlu bir yaşamın tüm kavramlarını da içine alır.

Temizlik yapmak bir insan için zor bir iş gibi görünebilir, özellikle de buna ayıracak yeterli enerji ve zamanı olmayanlar için.

Eğer işiniz ya da kişisel sorumluluklarınızdan dolayı yoğun bir hayat sürüyorsanız, koltuk çekyat araç içi v.s temizliğiniz bize zamanınız size kalsın !
REYHAN Temizlik müşteri memnuniyetini ve müşteri ile uzun vadeli bir ilişki sürdürmek için en yüksek düzeyde ortam oluşturmayıı amaçlamaktadır.
Yaptığımız işi esnek ve tüm gereksinimlerini kıyaslıyarak yapıyoruz.
tüm hizmet ihtiyaçları ile ilgili başvurabileceğiniz en donanımlı ekibe ve kaliteli ürünlerle size Daha iyi Hizmette kalite beklentilerinizi indirgemek zorunda kalmadan hakkınız olan sağlıklı çalışma ve ev ortamlarını firmamızdan isteyebilirsiniz. Biz bunu başarabiliriz , Bize ulaşmak için irtibat telefonları: 0546 684 02 04


Ürün ve Hizmetler

Her Tür Kumaş Koltuk Yıkama Hizmeti Deri Koltuk TemizliğiReyhan temizlik ile yapılmaktadır.İrtibat Telefon (0546 684 02 04)Koltuk takımı 40 tlÇekyat takımı 40 tlKöşe L-takımı 40 tlKöşe sade L 30 tlAraç koltuk 40 tlTek kişilik yatak 20 tlÇift kişilik yatak 30 tlTek çekyat 15 tlSandalye takımı 15 tlKoltuk Yıkama Hizmetimizi gerçekleştirirken öncelikle iyi şekilde vakumlamaya dikkat ediyoruz. Çift motorlu ithal sanayi tipi vakumlar ile bu işlemi gerçekleştiriyoruz.İyi yıkama yapılan bir koltuk koku yapmayacağı gibi odanıza hijyenik ve ferah bir ortam saglamaktadır.Kuruma işlemi en kısa sürede gerçekleşmektedir.Reyhan Temizlik koltuklarınızı son teknoloji koltuk yıkama makineleriyle ve bitkisel ilaçlarla YERİNDE profesyonelce yıkanmaktadır.Vakum Yöntemi İle Kiri Söker Alır HijyeniktirElle Silme Yöntemi sadece yüzeyi temizler Kiri Koltuğun İçine Hapseder.İyi yıkama yapılan koltuk en az % 85 oranında görsel olarak da değişime uğramaktadır.Koltuk Yıkama en az yılda bir kere yapılmalıdır.Yıkama işlemi görmeyen koltuğun üzerindeki lekelerin kalıcı olabilme ihtimali çok yüksektir.Silim yapılan koltuklarda yıkama işi daha da zorlaşmaktadır.Belli zaman aralıklarında yıkanan koltuk hijyen görünüm bakımındançok daha iyi olacaktır aynı zamanda kullanım ömrü artacaktır.

#REYHAN KOLTUK YIKAMA ADANA #ADANA KOLTUKA YIKAMA #KOLTUK YIKAMA ADANA #MEKAN YATAK YIKAMA ADANA #ARAÇ KOLTUK YIKAMA ADANA


Benzer Firmalar