Anasayfa » Plastik Sanayi » KONYA Plastik Sanayi » Menpaj İklimlendirme San Tic Ltd Şti

Menpaj İklimlendirme San Tic Ltd Şti


Sancak Mah. Topbaş Sok No:3/C

Telefon1: 03323461100

Telefon2: 03323460933

Fax: 03323460836

Web: www.menpaj.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:13 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yapı Elemanları ve iklimlendirme sektöründe yaklaşık yirmi yılın verdiği tecrübeye sahip firmamız yolculuğuna 1989 yılında başlamıştır.İlk etapta ısıtma , soğutma , havalandırma alanında proje ve taahhüt uygulamarıyla kurumsal olarak faaliyet gösteren firmamız yapı elemanları alanında da oldukça yol kat etmiştir.
Her geçen gün gelişen teknolojiyle paralel olarak insanların değişen ihtiyaçlarını da göz önüne alarak özellikle zamanımızın çoğunu geçirdiğimiz mekanlar için plastik havalandırma ürünleri tasarlamıştır. Bu ürünlerle hem hayatı kolaylaştırmayı , hem sağlıklı yaşamayı , hem de ekonomik olmayı hedeflemiştir.
Havalandırmadan, ısıtmaya; iklimlendirmeden , yapı elemanlarına kadar çok çeşitli ürün kategorisine sahip 21 yıldır sektörüne yeni ürünler kazandırmıştır. MenfezLife , AnemostadLife , DamperLife , Transfer MenfezLife , Gemici Anemostad Life , PanjurLife , FiltreLife , ExtraLife , StopLife ve diğer ısıtma - soğutma - havalandırma ürünleri ile sektörünün tanınmış markasıdır. En son teknolojiyi kullanarak , en modern şekilde üretim yapan MENPA, ısıtma ve havalandırma konusunda yurt içi ve yurt dışında önemli referanslara sahiptir.
MENPA ailesi, 21 yıldır onlarca ürün çeşidi , tüm yurt çapında onlarca araçtan oluşan satış filosu , binlerce satış noktasından oluşan gelişmiş dağıtım ağı , düzenli ar - ge çalışmaları , yaptığı ihracatları ve her geçen gün büyüyen ciro ve uzman personel sayısı ile sektörde marka haline gelmiştir.
MENPA, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışan bir şirkettir.Yeni üstün kaliteli ve faydalı model ürünleri arayışı içinde olan


Ürün ve Hizmetler

Banyo menfezi, wc menfezi, havalandırma menfezi, doğalgaz menfezi, plastik anemostad, gemici anemostad, kapı transfer menfezi, toplayıcı dağıtıcı havalandırma menfezi imalatı


#menfez #sineklik #Pvc #Havalandırma #İklimlendirme


Benzer Firmalar