Anasayfa » Güvenlik sistemleri ve hizmetleri » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » İSTANBUL Güvenlik sistemleri ve hizmetleri » PRODEK GÜVENLİK HİZMETLERİ BİLİM VE TEKNOLOJİ SAN VE TİC. LTD. ŞTİ.

PRODEK GÜVENLİK HİZMETLERİ BİLİM VE TEKNOLOJİ SAN VE TİC. LTD. ŞTİ.


CUMHURİYET MAH.CUMHURİYET CAD.BEYCENTER RESİDENCE.NO:16 K:8 D:62 BEYLİKDÜZÜ/ESENYURT/İSTANBUL

Telefon1: 4446712

Telefon2: 4446712

Fax: 0 212 853 7 307

Web: www.www.prodekguvenlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız güvenlik kamerası,alarm ve yangın sistemleri sekteründe faliyet göstermekte olup,satış,kurulum,montajve teknik servis olarakta hizmet vermektedir.bizimle daima güvendesiniz.Değerli iş ortaklarımız,Dünyada 60,ın üzerinde ülkede kullanılan ve önde gelen markaların ürün ve ürün gruplarının satış kurulum ve montajını yapmaktayız.Kurulduğumuz günden beri yarını bugünden görmeye çalışıp,siz değerli iş ortaklarımıza kaliteli ürün ve kaliteli hizmet anlayışını her zaman geliştirerek sunmayı vazgeçilmez ilkemiz olarak kabul ettik.Çok iyi biliyoruzki bugün sürekli gelişen ürün portföyümüz ve güvenilir iş birliğiniz ile değer verdiğimiz hedefleri başarı ile geride bıraktığımızı görmekten,gerek ulusal gerekse uluslar arası pazarda örnek bir kurum olarak değerlendiriliyor olmaktan büyük gurur duyuyoruz.Hedefimiz;güvenilir,bilgili,deneyimli satış ve satış sonrası teknik servis ekibimiz ile sizlerin güven ve isteğini sürekli kılarak birlikte büyümek , aynı zamanda hep birlikte sekterümüzü büyütmek ve ileriye taşımaktır.Müşterilerimizin ihtiyaclarını iyi analiz edip bu doğrultuda profosyonel çözümler üretiriz.Önümüzdeki yıllarda da temel kurumsal prensiplerimizden ödün vermeden başarılarımızı perçinlemeye ve hizmet sunduğumuz iş kollarındaki ayrıcalıklı duruşumuzu dahada ileriye taşımaya karalı biçimde devam edeceğiz. Bizi tanımak,sağladığımız zengin hizmetler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve iş hedeflerimize ulaşmanızda size nasıl yardımcı olabileceğini keşfetmek amacıyla,sizi WEB sitemizi incelemeye davet ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Güvenlik kamerası, box kamera, ıp kamera, speed dome kamera, dome kamera, ır led, bebek izleme kamerası, araç kamerası, para okuma kamerası, kayıt cihazı, dvr, nvr, gizli kamera, gece görüşlü kamera, alarm, jack, panik butonu,
alarm paneli, alarm kablosu, alarm paneli, dedektör, panik butonu, pır dedektör, manyetik kontak, alarm panel aküsü,
keybord, harddisk, kamera muhafazası, muhavaza ayağı,
lens, isalatör, video balun, duman dedektörü, konvansiyonel,
siren, yangın alarm paneli, analog, kamera kablosu, monitör.

#güvenlikkamerası #alarm sistemleri #yangın sistemleri #araç kamerası #teknik servis


Benzer Firmalar