Anasayfa » Üretim » Makine sanayi » İZMİR Üretim » Dragon Makina Konkasör Tesisi

Dragon Makina Konkasör Tesisi


İzmir Aydın Asfaltı Üzeri Yazıbaşı

Telefon1: +902328539373

Telefon2: +902328539374

Fax: +90 232 853 93 56

Web: www.dragonmakina.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1976
Çalışan Sayısı:32 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Dragon Makina olarak 1979`dan bu yana siz değerli müşterilerimize elimizden geldiğince en kaliteli hizmeti,en uygun fiyatlarla size sunmaktır.Firmamızın kuruluşundan bu yana en belirgin vizyonlarından biride budur.Ürünlerimiz,müşteri odaklı üretilmiş olup bütün giderleri minimize edecek seviyeye getirebilecek şekilde dizayn edilmiştir.Dragon Makina olarak bugün onlarca imalata imza atmış bulunmaktayız.


Ürün ve Hizmetler


Paletli Konkasör Çeneli Kırıcı
Kullanım Alanları * Kalker ve Maden Kırma, * Beton ve dolgu toprak geri dönüşümü, * Taş Ocaklarında kullanım, * İnşaat ve Yıkım atıgı Geri dönüşümü, * Çakıl ve mıcır üretiminde kullanım. Mobil Paletli Çeneli Konkasörler, kırılması zor ve aşındırıcı malzemeler için kullanılırlar. 15 kata varan küçültme oranları ile genellikle ön kırma veya iri boyutlu ürün ihtiyacı olduğunda kullanılırlar. Paletli Çeneli Kırıcılar sert ve aşındırıcılıgı yüksek malzemelerin kırılmasında sıklıkla tercih edili
Dragon makina olarak tüm Türkiye`ye ve yurt dışına konkasör, konveyör bant sistemleri, taş kırma eleme tesisi gibi bir çok alan da üretimimiz bulunmaktadır.

#Konkasör #Taş kırma eleme tesisi #Mobil Konkasör #Konveyör Bant Sistemleri #Satılık konkasör


Benzer Firmalar