Soft Play


Gersan sanyai sitesi 2308 Sokak No:13 Şaşmaz Ankara Türkiye

Telefon1: 3122554177

Telefon2:

Fax: 3122555130

Web: softplaykids.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:51 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SOFTPLAYKIDS markası Elit İmalat San.Tic.Ltd.Şti nin Çocuk oyun grubu  markasıdır.
ELİT İmalat. San. Tic. Ltd. Şti.  1992 yılında Ankara da OKUL EĞİTİM ARAÇLARI üretmi  imalatına başlamış olup, yıllarca başta UNICEF olmak üzere yurt içinde ve dışından gelen siparişlerin üretimini yaparak teslim etmiştir. Devamlı eğitimin için de olan firma, kurucusunun öğretmen kökenli olması nedeniyle anaokulundan üniversiteye kadar her kademe eğitim kurumlarının ihtiyaç duyduğu ürünlerin İmalatını yapmıştır.Bu ihtiyaçlardan biride son zamanlarda dünyada ilgi gören SOFTPLAY grubu oyun sistemleridir. Firma bu ürünlerin imalatını da yapmaktadır. Çocuklarımızın Fiziksel ve zihinsel gelişmelerine katkıda bulunmak için de 30 yıllık bir birikim ve tecrübelerini yeni anlayışla bünyesinde bulunan Görsel eğitim fakültesi mezunu elemanı ve iç mimar elemanları ile sisteme önceden özel olarak yapılacak işin bilgisayarda çizimleri 3D olarak yapılarak planlama yapılır. Zaman kaybı önlenerek maliyetler çıkartılarak gerçekçi fiyat oluşturulur.
Firmamız Çocuk parkları, Top havuzu, Trambolinlerin tasarım ve üretiminde geliştirdiği verimli sistemler sayesinde en kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri sunar. Alanında usta teknik kadrolarımız her an sizlerin yanınızda olup, hizmet verebilmek için çalışır.                 

Tüm ürünlerimiz ISO 9001-2008 certificalı olup, ürünlerimiz 2 yıl garantimiz altında olup yıllarca sizlere hizmet etmeleri için üretilirler ve hizmete sunulurlar.

Sizin fikir ve görüşleriniz bizim için çok önem arz etmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Top Havuzu
2x2 Top Havuzu
Soft Play ve Top Havuzu Oyun Parkları, Trambolin İmalatı Satış. Özel Alanlarınıza İstenilen Boyut ve Ebatlarda Özel Projelerle Üretmekteyiz.% 100 Yerli Üretim Olan Soft Play Kids Kendi Sektöründe Birinci Sırada Olmakata ve Kendine Özgün Projelerle Piyasada Açık Ara Fark Atmaktadır. İmalatlarımız Soft Play, Top Havuzu, Trambolin Top Havuzu Topu, Parti Evi Malzemelri, Anaokulu Malzemeleri

#Top Havuzu #Soft Play #Trambolin # #


Benzer Firmalar