Anasayfa » Pansiyonlar » Turizm » ANKARA Pansiyonlar » Ankara Günlük Kiralık Apart

Ankara Günlük Kiralık Apart


Nasuh Akar Mah 1400 Sok No: 16/3 Balgat Çankaya

Telefon1: 0312 285 60 05

Telefon2: 0312 285 60 06

Fax: 0312 285 61 07

Web: www.ankaragunlukkiralikapart.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ankara Günlük Kiralık Apart Ankara’da ev,ofis,apart ve daireler için günlük ve ya kısa süreli kiralama hizmeti veren kurumsal bir yapıdır.Güvenilir,müşteri odaklı,ilkeli bir kuruluştur.Firmamız ;konukları için nezih,hijyenik ve beklentilere cevap veren ayrıcalıklar sunar.Türk aile yapısını,değerlerini ve misafir perverliğini profesyonel kimliğiyle bütünleştirmiştir.
İş adamlarının ,firma ziyaretçilerinin, fuar dönemi ve kongre zamanlarında , tedavi amaçlı, vize işlemleri için eğitim, mezuniyet ,askeri yemin töreni ,gibi özel günlerde bu şehirdeki evinizin anahtarı bize emanet.


Ürün ve Hizmetler


Ankara Günlük Kiralık Apart
Ankara Günlük Kiralık Apart Ankara’da ev, ofis, apart ve daireler için günlük ve ya kısa süreli kiralama hizmeti veren kurumsal bir yapıdır. Güvenilir, müşteri odaklı, ilkeli bir kuruluştur. Firmamız ;konukları için nezih, hijyenik ve beklentilere cevap veren ayrıcalıklar sunar.Türk aile yapısını, değerlerini ve misafir perverliğini profesyonel kimliğiyle bütünleştirmiştir. İhtiyacınız olan ,bir evde bulunması gereken her imkanı sunarak rahat, huzur ve konforunuzu garanti ediyoruz . Sağlık
Ankara Günlük Kiralık Apart Ankara’da ev, ofis, apart ve daireler için günlük ve ya kısa süreli kiralama hizmeti veren kurumsal bir yapıdır. Güvenilir, müşteri odaklı, ilkeli bir kuruluştur. Firmamız ;konukları için nezih, hijyenik ve beklentilere cevap veren ayrıcalıklar sunar.Türk aile yapısını, değerlerini ve misafir perverliğini profesyonel kimliğiyle bütünleştirmiştir. İhtiyacınız olan , bir evde bulunması gereken her imkanı sunarak rahat, huzur ve konforunuzu garanti ediyoruz . Sağlık ve güven içinde konaklayabilmeniz için hijyen kuraları profesyonel bir ekip ve kontrol grubu tarafından düzenlenir. Kendinizi evinizde gibi hissetmeniz için , Evodak ; sizlere en iyi hizmeti sunmaktadır. Ankara’nın şehir merkezinde bulunan dairelerimizin hepsinde kablosuz internet , full eşya , ayrıcalıklı dekorasyon , profesyonel temizlik hizmeti vardır .Lüks kiralık daireler fotoğraflarda görmüş olduğunuz gibidir. Hizmet ofisimizden 7/24 bilgi alabilirsiniz.Dairelerimiz Ankara’nın merkezinde olup, 24 saat dışardan hizmet alabileceğiniz noktalardadır. Otellere kıyasla kendinizi çok daha özgür ve konfor içinde hissedebileceğiniz ayrıcalıktadır. İstediğiniz yemeği pişirebileceğiniz gibi, isterseniz de sipariş edebilirsiniz. Kendi evinizdeymiş gibi rahat rahat siparişiniz kapınıza gelsin. Tüm dairelerimizde civarda bulunan, özenle seçilmiş restorantların kataloglarını bulacaksınız, istediğiniz servisi telefonla arayarak daire kodu ve adresini verdiğinizde gerekli servisi sağlanacaktır.Günlük kiralık daire ve apartlarda konaklamak her zaman otellerden daha ekonomiktir. Hijyen ve temizliğin en üst seviyede tutulduğu , zevkle dekore edilmiş, son derecede rahat ve konforla konaklayabileceğiniz günlük kiralık daire sistemi sayesinde dar ve sıkıcı otel odalarından kurtulabilir, dileğiniz kadar keyifli ve güvenli vakit geçirebilirsiniz. Günlük ev kiralama sisteminde ödediğiniz ücret kiraladığınız evin kapasitesi ile orantılıdır.Kişi başı ücret alınmaz. Bu da günlük kiralık dairlerin en önemli ayrıcalığıdır. Misafir davet edebilir, evinizde ağırlayabilirsiniz.Unutmayın;evinizdesiniz.Otellerin kısıtlayıcı kuralları vardır.Sizleri ; tek odayla sınırlayan ve kişi başına ücret alan otel politikalarında kurtarmak için hizmet veriyoruz. Evinizin sıcak, samimi, özgür ortamını sunuyoruz.Evodak olarak; kurumsal , güvenilir, müşteri odaklı, bilgiye dayalı, sürekli gelişimi hedefleyen, dairelerinde aranan nitelikleri titizlikle bulunduran, yaratıcı iş yapma anlayışına sahip bir firmadır. Bizler Evodak ;olarak müşterilerimize kaliteli ve avantajlı hizmet sunmayı hedefledik. Ankara’da kısa dönemli konaklama ve günlük daire kiralama ihtiyacına farklı ve ayrıcalıklıhizmet kalitesiyle cevap vermek için çalışıyoruz.

#ANKARA APART KİRALAMA,ANKARA GÜNLÜK APART #Ekonomik,EKONOMİK KİRALIK EV,EŞYALI APART # # #


Benzer Firmalar