POLSAN FİBERGLAS


esenler sanayi sitesi 15. blok no:2

Telefon1: 02126718477

Telefon2:

Fax: 02126718476

Web: www.polsanfiber.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Çalışma ekibimizle birlikte Polsan Döküm Kompozit Polyester. olarak İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Esenler Sanayi Sitesinde Kompozit üretim tekniklerini kullanarak değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
Gelişen teknoloji, kullanılan malzemelerin sonlu olması, yenilikçi tasarımlarda geleneksel malzemelerin istenen özellikleri tam olarak karşılayamaması gibi birçok nedenlerle çok sayıda üstün özelliği bir arada barındıran kompozit malzemelere talep günden güne artmaktadır. Kaynakların sınırlı olması, güncel problemlerin çözümü ancak yeni ve üstün nitelikli malzemelerin üretimi ile mümkün olabilir.
Firmamız sektörde yaşanan tüm yenilik ve gelişimleri yakından takip ederek, hizmet kalitesi, ürün çeşitliliği ve yenilikleri ile tercih edilen firma konumuna gelmiştir. Değişmez prensiplerimiz Tüm üretim süreçlerimizi müşterilerimizin isteklerine uygun olarak şekillendirerek, daima kalite, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur.
Polsan, Çukurova Kalkınma Ajansının desteğile Mersin’ de ortak bir çalışma yürüterek Kalıp Ünitesi, Press Baskı Ünitesi, BMC Hamur Ünitesi kurarak Çukurova Bölgesinde de hizmet vermektedir. Entegre bir çalışma yaparak, ekibimiz tarafından tasarımı ve çizimleri yapılan ürün kalıpları CNC Tezgahlarımızda işlenir, istenilen ürünün teknik özelliklerine uygun olarak hazırladığımız BMC hamurlarla, tonajlı preslerde, kalıptan ürünler elde etmekteyiz. Zaman tasarrufunun öne çıktığı yüksek adetli ya da süreklilik arz eden siparişlerde kullandığımız bu yöntemin dışında en basit Kompozit Üretim yöntemi olan El Yatırma Tekniği ile de ürünler hazırlanmaktayız. Bu yöntem müşteri isteklerine uygun olarak şekillendirilmiş daha küçük adetli ürün için uygulanmaktadır.
Firmamız press baskı ve elyatırma tekniklerini kullanarak; inşaat sektörüne, inşaat kaset kalıpları, altyapı malzemeleri; logar kapağı, yağmur suyu ızgaraları, baca kapakları, sınır elemanları ile, çevre düzenlenmesinde ihtiyaç duyulan; çiçeklikler, çitler, banklar, çocuk oyun sistemleri, otomotiv sektöründe İstanbul Ulaşım için Tranvay ve otobüs tamponları, Kayseri Ulaşım için Bisiklet Standları ve müşterilerin özel projelerine göre şekillendirilmiş bir çok ürün seçeneği sunmakta ayrıca bünyesinde çok sayıda Ar-Ge projeleri yürütmektedir.



Ürün ve Hizmetler

Firmamız press baskı ve elyatırma tekniklerini kullanarak; inşaat sektörüne, inşaat kaset kalıpları, altyapı malzemeleri; logar kapağı, yağmur suyu ızgaraları, baca kapakları, sınır elemanları ile, çevre düzenlenmesinde ihtiyaç duyulan; çiçeklikler, çitler, banklar, çocuk oyun sistemleri, otomotiv sektöründe İstanbul Ulaşım için Tranvay ve otobüs tamponları, Kayseri Ulaşım için Bisiklet Standları ve müşterilerin özel projelerine göre şekillendirilmiş bir çok ürün seçeneği sunmaktadır.

#fiberglas #kompozit malzeme #ctp #fiberglas saksı #


Benzer Firmalar