BARAN İTHALAT Creeper Bisiklet


büyük ağrı cad. vina pasajı kat 2 no 60-61

Telefon1: 0542 333 0618

Telefon2: 0542 333 3524

Fax: 0472 312 3617

Web: www.baranithalat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1991 yılında BARAN GÜMRÜKLEME firması olarak kurulmuş olup halen aynı isim ile devam etmektedir değişen koşullar ve gelen talepler neticesinde ;
Firmamız bilgi ve deneyimi çeşitli ASYA ülkelerinde oluşturduğu tüm ithalat ve ihracatçı müşterilerine kapıdan kapıya komple deneyimli kadrosu ile en hızlı servis ve uygun fiyatlar ile vermektedir.
Yine tecrübeli ve deneyimli asıl ve yardımcı personeli ile Gümrükte ithalat, ihracat, aktarma ve transit işlemleri, ithalat ve ihracat dökümanlarının hazırlanması ve gerekli dairelerden onay işlemleri dahil olmak üzere hızlı servisi vermektedir.
Gümrük müşavirliği hizmeti vermekte olduğumuz ve vereceğimiz ithalat - ihracat müşterilerimize en uygun fiyat ve güvenirliğimiz ile hizmet vermekteyiz.
2008 yılından itibaren bünyemizde oluşturduğumuz BİSİKLET ve OYUNCAK satış ve pazarlama ağına başladık.Gerek yurt içi gerek yurt dışı bayilerimize çocuk ve büyük grup bisiklet çeşitlerimizle hizmet vermeye devam ediyoruz.Yine ithalatı tamamen kendimize ait olan binbeşyüz m2 alanda makine gücü ile insan gücünü birleştirdiğimiz BARAN BİSİKLET MONTAJ TESİSİmizde yıllık ortalama 20bin adete ulaşan bisiklet üretim ağı ve bununla beraber servis noktalarına ulaştırdığımız YEDEK PARÇA SATIŞ AĞI ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz.
ÖZGÜRLÜK PEDALLARDA diyerek çıktığımız bu yolda desteğini bizden esirgemeyen siz değerli müşterilerimizin fikirleriyle bu yolda hızla devam etmekteyiz.
Değişen koşullara hızlı adapte olarak ve hizmetlerin içeriğini firmaların taleplerini göz önüne almak suretiyle genişleterek çalışmaktayız.Amacımız daima zamanında, hızlı ve eksiksiz hizmet; vermektir.
Önemle vurgulamak isteriz ki sizlere sunduğumuz fiyatlar ve karşılığında alacağınız hizmet ile paranızın ve zamanınızın boşa harcanmasını önlemiş olacaksınız. Denediğiniz taktirde fayda; çalıştığınız taktirde ise kazanç sağlayacağınıza inanmaktayız.
BARAN OYUNCAK & BİSİKLET
özgürlük pedallarda


Ürün ve Hizmetler


bisiklet
katlana bilir 16 cant bisiklet
oyuncak, bisiklet, creeper, aksam, yedek parça, lastik

#creeper #bisiklet #yedek parça #oyuncak #ithalat ihracat


Benzer Firmalar