yılmazgrup


19 Mayıs cad. Arkon Rezidans No:10/3 Fulya / Şişli - İstanbul

Telefon1: 212 6507183

Telefon2:

Fax: 212 6507183

Web: www.yılmazgrup.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Biz hiçbir zaman bir trendin peşinden koşmadık. En eski fikirleri en yeni teknoloji ile birleştirdik. Tasarladığımız ürünlere zaman içinde tekrar tekrar bakıldığını bilmek; sorumluluğumuzu artırıp uzun ömürlü tasarımlarla iş ortaklarımızın karşısına çıkmayı bir görev bildik…

Bir iş kurmak, satış yapmak, işi büyütmek, bayiler açmak, yatırımları artırmak vs, vs… Bütün bunlar için biraz sermaye ve biraz da cesaret yeter. Asıl zor olan; kurumsallaşmak, işinizde profesyonelleşmek ve ürününüzü geleceğe taşıyabilmektir. Tam da bu noktada önemli olan doğru adımı atmak, doğru yerde hayat bulmaktır. Bu sebepledir ki; YILMAZ GRUP genç, dinamik ve yaratıcı ekibi ile, fark yaratan tasarımlarıyla 2007 yılından bu yana var gücüyle çalışmaktadır. YILMAZ GRUP ile çalışan firmaların mutlaka bir vizyonu, geleceğe taşıyacak bir markası olur.

Vizyonumuz
Reklam sektörüne, farklı çizgimizle lider firma olarak damga vurmak.

Misyonumuz
Müşterilerimizin ticari etkinliklerini arttırmak ve markalaşma sürecinde, ihtiyaçları olan tüm gereksinimlerine profesyonel çözümler sunmak.

Stilimiz
Yaratıcı, şık, teknolojik ve zeka pırıltısı içeren yeni fikirler.


Ürün ve Hizmetler


Profesyonel Ürün Fotoğraf çekimi
Ürün ve Hizmetlerinizin fotoğraflarını çekiyoruz. Bize ulaşmanız yeterli
şimiz, müşterilerimizin malını satmak, kendimizi değil. İşimiz, ürün yerine kendimizi ön plana koyacak her türlü uyanıklığın önüne geçmek.

#logo # web tasarım #ambalaj #katalog broşür # reklam fotoğrafı


Benzer Firmalar