ERYURT ENDÜSTRİYEL MUTFAK


Dumlupınar Mah. Ankara Cad. No:112 Zemin Kat Pendik/İstanbul

Telefon1: 0 (216) 598 13 36

Telefon2:

Fax:

Web: www.eryurtendustriyel.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Eryurt Endüstriyel Mutfak Malz. İmalatı
Geleneksel yemek yeme anlayışımızın değişmesi ve ülkemizin gelişmesine paralel olarak Endüstriyel Mutfak Ürünlerine her geçen gün daha çok ihtiyaç duyulmaktadır.
2000 yılında faaliyetine başlayan Muhammer Usta o tarihten bu yana kendi atölyesinde siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Referanslardan da görüleceği üzere gıda sektöründe faaliyet gösteren seçkin restoranlarla çalışmaktadır.
Muhammer USTA - ERYURT ENDÜSTRİYEL MUTFAK MALZ. İMALATI
Adres: Dumlupınar Mah. Ankara Cad. No:112 Zemin Kat Pendik/İstanbul
Tel: 0 (216) 598 13 36
GSM: 0535 768 17 04


Ürün ve Hizmetler


Lavaş Tandırı
Lavaş Tandırı İmalatı; taşınabilir yada sabit olarak imal edilir. Restoranlar Lavaş Tandırlarının kendi çevresine fazla ısı verdiğinden yakınmaktadır. Bu nedenle ürünümüzde izolasyona önem verilmiştir. Ürünümüz çevreci özelliklere sahip olup hem doğalgaz hem de odun ile çalışmaktadır. Ayrıca istenilen ebatlarda ve her köşeye uyum sağlayabilecek şekilde üretilmesi mümkündür. Artık kullanım alanından tasarruf edilebildiği için pek çok ünlü restoran tarafından da kullanılmaktadır. Ürünü
endüstriyel mutfak ürünleri, döner ocağı, iskender ocağı, çorba tezgahı, pilav tezgahı, lavaş tandırı, davlumbaz imalatı, döner takma aparatı.

#döner ocağı imalatı #lavaş tandırı imalatı #döner takma aparatı #endüstriyel mutfak malzemeleri #endüstriyel mutfak imalatı


Benzer Firmalar