MERCAN DEKORASYON


Mescit Mah. Hicret Sok. No:5A Orhanlı Pendik – İstanbul

Telefon1: 0 (216) 598 13 36

Telefon2: 0 (532) 513 36 10

Fax:

Web: mercandekorasyon.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


KENDİ İMALATIMIZ
Pendik’te bulunan atölyemizde yıllardan beri değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Yılların verdiği tecrübeyle istediğiniz özelliklerde ürünleri tasarlayıp imal ediyoruz.


UYGUN FİYAT
Birebir üretimin içinden gelen aracısız doğrudan müşteri ile ilişki kuran bir işletmeyiz. Bu nedenle müşterilerimize daima en uygun fiyatları vermekteyiz. Kendi atölyemizde kendi imalatımız olan ürünler üretiyoruz.


ZAMANINDA TESLİM
Ticarette güven çok önemlidir. Bunun en önemli göstergesi ise verilen sözlerdir. Müşterilerimize söz verdiğimiz özelliklerde ve kalitede ki ürünümüzü tam zamanında üretip teslim etmek bizim için çok önemlidir.


Ürün ve Hizmetler


LAMİNAT PARKE
Laminat parke özel işlemlerden sonra talaş ve reçinenin baskılanması ile elde edilen bir parke türüdür. Lamine parke ile kıyaslandığında daha ekonomik olduğu görülür. Lamine parke ile laminat parke arasındaki fark ise lamine parkeler sadece doğal ahşap malzeme ile üretilir. Laminat parkeler doğal malzemeden üretilmiş olmasalar bile bütçenize rahatlama sağlaması, lamine parke gibi fazla bakıma ihtiyacı olmaması artı hanesinde sayılabilir. Laminat parke teknolojinin ilerlemesi ile doğal l
Ahşap küpeşte modelleri, Ahşap küpeşte fiyatları, Ahşap küpeşteci, Ahşap kamelya, Ahşap kamelya modelleri, Ahşap kamelya fiyatları, Ahşap pergole, pergole modelleri, Ahşap pergole fiyatları, Ahşap kapı, Ahşap kapı modelleri, Ahşap kapı fiyatları, Ahşap mobilya tamiri, ahşap tamiri, ahşap merdiven tamiri

#Ahşap küpeşte modelleri #Ahşap kamelya modelleri #ahşap tamiri #ahşap kapı #ahşap pergole modelleri


Benzer Firmalar