gebze evden eve nakliyat


sultan orhan mh. 1105 sk no:10b

Telefon1: 262 644 0143

Telefon2: 507 703 0801

Fax: 262 644 0143

Web: www.kocaeliguvennakliyat.com/gebze-evden-eve-nakliyat.html

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:55 (Yönetici:15 | Memur:10 | İşçi:30
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kocaeli Ilinin Gebze Ilçesinde Faaliyet Gösteren Firmamız 1985 Yılında Kuru Yük Taşımacılığı Ile Chrysler Marka Doc Kamyonla Nakliye Sektörüne Ilk Adımları Atmıştır. Nakliye Sektöründe Ki Gelişmelerle Birlikte İstanbul Ve Kocaeli Bölgesin De Bulunan Organize Sanayi Bölgelerinin Ihtiyacı Olan Nakliye Hizmetini Firmamız Araç Sayısını Arttırarak Irili Ufaklı Firmalara Ağrı Yük Taşımacılığı, Kuru Yük Taşımacılığı, Paletli Malzeme, Parsiyel Taşımacılık Konularında Kocaeli Ve İstanbul Bölgesinde Hizmet Vermiştir.

2000 Yılından Itibaren Nakliye Sektöründeki Kamu Personelinin Taşınma Talepleri Doğrultusunda Şirketimiz; Evden Eve Nakliyat Sektörü Için Yatırımlarını Yapmaya Başlamıştır.

Evden Eve Nakliyat Sektöründe Hedeflenen Noktaya Gelmek Için; Kamu Personelinin Evden Eve Taşınma Taleplerini De Temel Alarak Çeşitli Kamu Kurum Ve Kuruluşlarla Görüşmeler Sağlamış Ve Ihtiyaç Duyulan Müşteri Isteklerini Karşılamak Üzere Araç Içi Donanım Ve Eğitimli Personel Alımına Başlamıştır.

Evden Eve Nakliyenin Ilk Başladığı Yıllarda Eşyanın Korunaklı Şekilde Taşınması Için Eşyalar Battaniye Kullanılarak Taşıma Yapılırken, Şirketimiz Evden Eve Sektöründeki Teknolojinin Değişmesi Ve Gelişmesiyle Eşyanın Taşınmasında Kullandığımız Battaniyeden Daha Korunaklı Malzeme Arayışına Girmiştir.

Hizmet Standartlarını Geliştirerek Müşterilerimize Daha Iyi Hizmetler Sunabilmek Için Klasik Yöntemleri Bırakıp 2008 Yılında Balonlu Naylon (Pıt Pıt) Kullanılarak Eşyanın Güvenli Şekilde Taşınması Sağlanmıştır.

2008 Yılından Günümüze Kadar Olan Süreçte Kullandığı Malzeme, Evden Eve Araçları, Eğitimli Personeliyle Sektördeki Yenilikçi Anlayışıyla Lider Firma Olmanın Verdiği Güvenle Evden Eve Nakliyat Sektöründe Müşterilerimiz Tarafından Tavsiye Edilen Firma Olmuştur.

Firmamız Eşya Taşımacılığı Konusunda Göstermiş Olduğu Müşteri Algılamasındaki Seçicilik Doğrultusunda Müşterilerimizin Yanında Olmayı Onların Istek Ve Beklentilerini Karşılamak Için Gerekli Donanımı Sunmayı Şirket Politikası Haline Getirmiştir.

Evden Eve Şirketimiz 2000 Yılı Sonrasında ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Uygulama Çalışmalarına Başlamıştır. Kalite Yönetim Sistemi Yaklaşımı Doğrultusunda Müşteri Odaklı Çalışmalar Doğrultusunda Müşteri Öneri Ve Şikâyetleri Kayıt Altına Alınıp Evden Eve Sektöründe Sürekli Gelişim Sağlanmıştır.


Ürün ve Hizmetler

evden eve nakliyat

#gebze evden eve nakliyat #kocaeli evden eve nakliyat #evden eve nakliyat #çayırova evden eve nakliyat #dilovası evden eve nakliyat


Benzer Firmalar