Anasayfa » Oteller » Turizm » İSTANBUL Oteller » Abant Otel

Abant Otel


Kartaltepe Mh. İncirli Cd. Alpay İzer Sok.No:4 Bakırköy – İstanbul

Telefon1: 0212 572 64 65

Telefon2: 0212 444 33 98

Fax: 0212 660 69 50

Web: www.abantotel.com.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı: 2009
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:1 | Memur:5 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları: Yok

Abant Otel
Göl Kenarında Romantik Anlar!
Abant otel seçeneklerinden yararlanarak tatil yapmak istemez misiniz? 4 mevsim farklı güzelliklere sahip bu cennet coğrafyada, oteller sizleri göl manzaralı odalarında ağırlıyorlar. Panoramik Abant manzarasına karşı kapalı havuzlarda yüzebilir, masaj hizmetlerinden ve spor salonlarından yararlanabilirsiniz. Sakinliğin ve huzurun tadını manzaralı odalarınızda çıkarırken dilediğiniz an heyecanlı aktivitelere katılabilirsiniz.

Yazın göl kenarında uzun yürüyüşler ve fayton sefaları yapabilir, kışın ise otelinizin şömineli lobilerinde vakit geçirebilirsiniz. Abant’ın masalsı atmosferinin bir parçası olmak için acele edin ve yerinizi şimdiden ayırtın!


Ürün ve Hizmetler


Abant Otel
Abant Otel Göl Kenarında Romantik Anlar! Abant otel seçeneklerinden yararlanarak tatil yapmak istemez misiniz? 4 mevsim farklı güzelliklere sahip bu cennet coğrafyada, oteller sizleri göl manzaralı odalarında ağırlıyorlar. Panoramik Abant manzarasına karşı kapalı havuzlarda yüzebilir, masaj hizmetlerinden ve spor salonlarından yararlanabilirsiniz. Sakinliğin ve huzurun tadını manzaralı odalarınızda çıkarırken dilediğiniz an heyecanlı aktivitelere katılabilirsiniz. Yazın göl kenarında uzun y
Otel, Otelcilik

#Abant Otel #abant otelleri #abant oteller #abant otel fiyatları #abant gölü


Benzer Firmalar