ADK Danışmanlık


rmağanevler Mah. Cenk Sok. No:20 Ümraniye/İstanbul

Telefon1: 5462357235

Telefon2: 5462357235

Fax:

Web: aracdegerkaybi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ingiltere

Araç değer kaybı danışmanlık hizmetleri, çoğu zaman sürücülerin sigortalara güvenerek dikkatsiz araç kullanması nedeniyle artan trafik kazalarının bir sonucu olan ve maddi hasarlı kazaların en can sıkıcı sonucu olan araç değer kaybı konusunda, kaza mağdurlarına bir çözüm sunmak gayesi ile ortaya çıkmış bir danışmanlık şirketidir. Sigorta şirketleri araçların onarımını zorunlu olarak karşılıyor ise de araçta oluşan değer kaybı konusunda mağdurları çözümsüz bırakmaktadır. Bu nedenle ADK Danışmanlık yaklaşık 3 yıldır, bu alanda başta yakın çevresine devamında İstanbul ve tüm Türkiye’de mağdur araç sahiplerine araçlarında oluşan değer kaybının tespiti ve ilgili kurum ve kişilerden tahsili konusunda çözüm sunmaktadır.

Bu anlamda, çalışmaya başladığımız günden bu yana bize güvenen müşterilerimizin yüzünü güldürdük, güvenlerini boşa çıkarmadık. Her ne kadar, araç değer kaybı birçokları tarafından bir iş alanı olarak algılanmaya başlanmış ve sahte sosyal medya hesapları ve internet siteleri ile suistimal edilmeye çalışılmışsa da, ADK Danışmanlık kurulduğu günden bu yana, Türkiye’nin ilk ve tek kurumsal şirketi olarak profesyonelliği ile hizmet vermeye devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Araç Değer Kaybı
Araç değer kaybı danışmanlık hizmetleri, çoğu zaman sürücülerin sigortalara güvenerek dikkatsiz araç kullanması nedeniyle artan trafik kazalarının bir sonucu olan ve maddi hasarlı kazaların en can sıkıcı sonucu olan araç değer kaybı konusunda, kaza mağdurlarına bir çözüm sunmak gayesi ile ortaya çıkmış bir danışmanlık şirketidir. Sigorta şirketleri araçların onarımını zorunlu olarak karşılıyor ise de araçta oluşan değer kaybı konusunda mağdurları çözümsüz bırakmaktadır. Bu nedenle ADK Danışmanlı

#araç değer #değer kaybı #araç değer kaybı #sigorta #masraf


Benzer Firmalar