AB ELEKTRONİK


mecidiyeköy bayrampaşa

Telefon1: 0546 764 81 97

Telefon2:

Fax: 0212 213 52 07

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kombilerin çalışma prensiplerini yönlendiren ve sisteme kumanda eden elektronik beyin diye tabir ettiğimiz kartlar ikiye ayrılmaktadır.
Ateşleme Kartı:
Ateşleme kartı üzerinde bulundurduğu trafo vasıtasıyla kombi yanma haznesinde bulunan elektrotlara akım göndererek gazın yanmasını sağlar ve yine aynı kart üzerinde ateşlemeyi hissedip kesen devreler bulunmaktadır.
Ateşleme kartı komutunu modülasyon kartından almaktadır.

Elektronik Kart : Elektronik Kart Cihazin beyni konumunda olan elektronik kart gerekli olan enerjinin en uygun, emniyetli ve verimli bir şekilde elde edilmesini temin eder.
Elektronik kart cihaz içinde bulunan ölçüm sensörlerinden ve kontrol sistemlerinden aldığı sinyallere göre cihazın çalışmasını yönlendirir.
Emniyetli, konforlu ve ekonomik enerji eldesi için gerekli tüm konrolları yaparak cihazın istenen çalışma modunda yüksek verimle ve sessiz çalışmasını sağlar.
Sürekli devrede olan elektronik kontrol ve ölçümler sayesinde cihazın ana parçaları yıpranmaya karşı korunur cihazin ve ana parçalarının ömrü maksimize edilir.


Ürün ve Hizmetler


demir döküm baymak alarko
hertürlü kombi kartı beyaz eşya kartı tamir edilir.
mecidiyeköy kombi kartı, mecidiyeköyde kombi kartı tamir eden yer, şişli kombi kartı, şişlide kombi kartı tamir eden yer,

#kombi kartı tamiri,kombi kartı tamir yeri #mecidiyeköy kombi kartı #mecidiyeköyde kombi kartı tamiri #kombi kartı tamiri yapan firma #şişlide kombi kartı tamiri,şişli kombi kartı


Benzer Firmalar