Anasayfa » Güvenlik » İSTANBUL Güvenlik » GARD GÜVENLİK HİZ.A.Ş.

GARD GÜVENLİK HİZ.A.Ş.


RIHTIM CAD.DERYA İŞ MRK.NO:54 KADIKÖY

Telefon1: 0216 405 17 93

Telefon2:

Fax: 0216 405 17 94

Web: www.gardguvenlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:45 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Önce insan felsefesinden yola çıkarak, kişi ve kurumları en üst seviyede korumak adına yola çıktık.
Bu yola çıkarken; sektörü yakından tanıyan uzman arkadaşlarımızdan bir kadro oluşturduk. Özel Güvenliğin ‘Özel bilgi ve beceri’ gerektirdiğin bilincindeyiz. Bu nedenle alt yapımızı bu temel noktadan hareketle oluşturduk.
Bünyemizde; asker, özel harekatçı, bilişim uzmanı arkadaşlarımız bulunmaktadır.
Sonuç olarak; GARD Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş.. Siz sevgili müşterilerimizin taleplerini en üst düzeyde karşılayacak bir kuruluştur. Farkımızda burada gizlidir.


Ürün ve Hizmetler

Site Ve Özel Konutlar Güvenliği:
GARD GÜVENLİK , site yönetim kurullarının/özel konut sahiplerinin güvenlikle ilgili talepleri doğrultusunda yaşayanların huzurlu, güvenli bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için gerekli gözetim ve denetim hizmetlerini yapmakta, çevre güvenliğini sağlamaktadır. Site yönetimlerinin talepleri doğrultusunda afet yönetimleri konusunda site sakinlerini bilgilendirici, teşkilatını yapılandırıcı seminerler vermektedir.

Üretim Tesisleri, Hastane, Otel, Spor Tesisleri Vs. Güvenliği:
GARD GÜVENLİK, güvenliğini sağladığı tesislere içerden ve dışardan gelebilecek tehditlere karşı tedbirler alır ve uygular.
Tesislere giriş yapan müşteri, ziyaretçi ve çalışan personel güvenlik kontrolünden geçirildikten sonra giriş yapmalarına izin verilir. Kötü niyetli kişilerin sabotaj teşebbüslerine karşı çevre güvenliği sağlanır, yangında ilk müdahaleyi yapar ve yönetimlerin güvenlik ile ilgili taleplerini karşılar.

Geçici Güvenlik Hizmeti (Fuar, toplantı, konser, spor müsabakaları):
GARD GÜVENLİK, Özel Toplantı, Fuar, Seminer, Konser, Spor müsabakalarında genel asayiş ve düzenin sağlanması için gerekli ekip ve donanımları oluşturup geçici güvenlik hizmetlerini vermektedir.
Mobil Operasyon Merkezi ile istenilen her yerde tam bir güvenlik çemberi oluşturulmaktadır.

Güvenlik Danışmanlığı Ve Risk Değerlendirmesi:
GARD GÜVENLİK, istenen güvenlik hizmetinin gereği olarak veya talep üzerine şahsın ya da tesisin ne tip tehditlere maruz olacağının tespiti ve alınacak tedbirlerin ne olacağı konusunda danışmanlık ve risk değerlendirme hizmeti vermektedir.

Alışveriş Merkezleri Güvenliği :
Kent yaşamının vazgeçilmez unsurlarından alışveriş merkezlerinde huzurlu ve güvenli bir alışveriş sağlamak amacıyla X-Ray cihazları, el dedektörleri, eğitimli K-9 personeli ve sivil gözetmen elemanlarımızla hizmet vermekteyiz.


K-9 Hizmetleri :
GARD GÜVENLİK , yukarıda sıralanan hizmetlerini , bünyesinde bulunan Bodyguard K-9 Köpek Eğitim Merkezi`nde özel olarak yetiştirilen K-9 güvenlik köpekleri ve K-9 ekipleriyle desteklemektedir. Türkiye`de ilk defa Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı tarafından verilen özel izinle kurulan Bodyguard K-9 Köpek Eğitim Merkezi ayrıca her türlü Veterinerlik, Eğitim, Bakım - Pansiyon ve Köpek temini hizmetlerini de sunmaktadır

# #özel güvenlik,güvenlik #koruma,danışma, #gözetim,yakın koruma #


Benzer Firmalar