drc okulları


Altıntepe Mah. Bağdat Cad.tipi Sok 4 Küçükyalı Maltepe İstanbul

Telefon1: 02164174623

Telefon2: 02164171775

Fax: 02164171765

Web: www.drckolejleri.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:59 (Yönetici:3 | Memur:10 | İşçi:46
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

DRC`DE EĞİTİM ÖĞRETİM

Türkiye’nin bir parçası olma bilincinde, Atatürk İlke ve Devrimleri`ne sonsuz bir sadakatle bağlı, sürekli üretmenin peşinde koşan, sonuç odaklı çalışma prensibiyle hareket eden, sektörünün önde gelen ve saygın kurumlarından biridir.

Kurumsal sosyal sorumluluğunun bilincinde olan DRC EĞİTİM KURUMLARI;
Odaklandığı her iş ve projeyi başarıyla ve zamanında tamamlayan, oluşturduğu iş gelenekleri, sağlam teknolojik ve insan kaynağı yapısı, rekabet gücü ve herkesçe kabul görmüş kurumsal değerleri ile dün olduğu gibi, bugün de adından sıkça söz ettirecek ve başta özdeş olduğu Türkiye ,bağlı olduğu Atatürk İlke ve Devrimleri ile tüm eğitim öğretim yaşamınıza katma değer sağlamaya devam edecektir.

HEM OKUL HEM DERSHANE!

Butik (az kişilik en fazla 15 kişi) sınıflardan oluşuyoruz,

Toplamda da az öğrenciden oluşuyoruz,öğretmen başına en fazla 9 öğrenci düşüyor,bu da yoğun ilgi ve garantili başarmak anlamına geliyor.

Dershanedeki test tekniklerini ,kolejin kurumsal ağırlığı ve disiplinle birleştiriyoruz, yani biz buna hem okul hem dershane diyoruz; öğrencinin normal bir okulda kaybolan zamanını minimize ediyor, gelecekte bunu yüksek akademik başarıya dönüştürüyoruz.

Çift yabancı dili klasik tekniklerle değil, pratik konuşmaya yönelik yabancı hocalar eşliğinde veriyoruz, DRC Dil Okulları`nda edindiğimiz bu engin tecrübeyi kolejimize aktarıyoruz.

Not için değil, öğrenmeleri için öğretiyoruz, nedenleri ve niçinleri sorgulamayı, olayları iyi analiz etmeyi, doğru bilgiden sentez yapmayı, çözüm odaklı olmayı DEGEM SİSTEMİ ile öğretiyoruz, bu mentalite aslında bir üniversite mentalitesidir.


Kaliteli bir eğitim süreci hedefiyle öğrencinin kendisine daha çok zaman kalmasını sağlıyor, öğrencinin kısa zamanda daha iyi bir potansiyele sahip olmasını sağlıyoruz.

Türkiye`de ilk defa “ÜNİVERSİTE KAZANMA GARANTİSİ” veriyoruz ve kazandıramazsak kazanıncaya kadar ÜCRETSİZ SINAVLARA HAZIRLIYORUZ.



DRC KOLEJLERİ


Ürün ve Hizmetler


kolej
DRC KOLEJLERİ’NDE 2 DİLLİ EĞİTİM Sözlü ve yazılı olarak dil yeteneğinin gelişmesini sağlarız. Düşünme ve kendini ifade etmesinde fayda sağlarız. İki farklı kültüründe farklı gelenek göreneklerini de öğrenmesini sağlarız. Alternatif dil eğitimlerimiz ile Evrensel bir eğitim sunarız. EĞİTİMDEKİ "DRC" BAŞARISI DRC KOLEJLERİ; T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’nın programını ve yönetmeliklerini uygulamakta, aynı zamanda da “OXFORD UNIVERSTY PRESS” materyallerini kullanarak yüksek nit
maltepedeki özel okullar maltepede kolej kolejler ilköğretim anaokullar ortaokullar liseler dershaneden okula dönenler temel liseler butik eğitim kurumları ataşehirdeki kadıköydeki kartaldaki ataşehirde kadıköyde dragosta bostancıda küçükyalıdaki maltepe`deki ataşehir`deki kadıköy`deki kartal`daki en iyi en kaliteli derece okulu en iyi eğitim kadrosu çift yabancı dil eğitimi erenköydeki okullar dersane özel ders başarılı bulunan maltepe`de idealtepeki adatepedeki ilçe milli eğitim mental hızlı okuma eğitim kampı çağdaş dereceli öğrenciler

#maltepedeki okullar #ataşehirdeki okullar #kadıköydeki okullar #kartaldaki okullar #kolejler etüt


Benzer Firmalar