ElitJewelry


Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat:5 No:124 Şişli

Telefon1: 0212 220 4033

Telefon2:

Fax: 0212 220 4034

Web: www.elitjewelry.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:5 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Biz Bireysel tasarımcılara ait sadece özel tasarım, el emeği takı ve aksesuarların interet ortamında güvenli elektronik ticaret altyapısı ile arzına yönelik bir ticaret platformuyuz. Türkçe ve İngilizce dillerinde Türkiye ve Tüm Dünyaya yönelik satış yapmak amacındayız. Ana platform olarak www.elitjewelry.com web sitesini, ve bu sitemizin paralelinde gittigidiyor , sahibinden , ebay, etsy gibi paralel çok tanınan ve çok kullanılan satış platformlarını kullanarak tasarımcılarımızın üretimini en verimli biçimde pazarlamayı hedefleriz.
Pazarlama faaliyetimizi sosyal medya sitelerindeki profillerimizle, internet tıklama reklamları ile belirli zamanlarda sadece tasarımcılarımın üretimlerinin sunulduğu sergiler organize ederek veya çeşitli festival ve fuarlara iştirak ederek destekleriz.
Tanıtım hizmetimiz haricinde web sitemizin teknik altyapı takibi, web sitemizin ve paralel pazarlama noktalarımızın veri beslemesi, sipariş takibi, tedarik ve sevkiyat organizasyonu, müşteri - tasarımcı hesaplarının muhasebesi ve finansmanı en önemlisi müşteri ve tasarımcı memnuniyeti tesisi ana misyonumuzdur.


Ürün ve Hizmetler


Turkuaz ve Akik Uzun Kolye
Yurkuaz / Akik, 1. Kalite Gümüş Kaplama Aparat ve İpek Floş Püskül ile %100 El Emeği ile üretilmiştir. Herbir eser ayrı ayrı fotoğraflanarak kodlanmıştır. Sipariş verdiğinizde fotoğrafta görünen eser elinize gelir ve o eser satıştan kalkar. Eser renk tonları görseli ile gerçeği arasında bakılan ekran tipine göre küçük farklılıklar gösterebilir. Bu Ürün en geç 2 iş günü içinde kargoya verilir
İğne oyası takılar
doğaltaş takılar
gümüş takılar
kazaziye takılar
boncuk işi takılar
telkari takılar
Ebru Takılar
kolyeler
bilekikler
küpeler
yüzükler
broşlar

#takı, takı tasarım #kolye, küpe #bileklik, bilezik #hediye, el sanatları #doğaltaşlar, iğne oyası


Benzer Firmalar