Guler Tuz


Toptancılar Çarşısı, Tortuk Sk. 5.Blok, Selçuklu/Konya Türkiye

Telefon1: 3322360526

Telefon2: 5455454478

Fax: yok

Web: www.gulertuz.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:14
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Bütün Ülkeler


GÜLER TUZ HAKKINDA

Güler Tuz; 1980 den bu yana kazandığı tecrübe, birikim ve teknoloji ile müşterilerini kaliteli ürünlerle buluşturmayı birinci misyonu olarak belirlemiştir.

Hızla gelişen teknolojiye parelel olarak, üretim kapasitesini geliştiren ve bu doğrultuda ürün yelpazesini genişleten firma, kurmuş olduğu yeni fabrikaları ile sektörde daima öncü adımları atmayı hedefleyen, yenilikçi, öncü ve lider olmayı misyon olarak görmektedir.

Güler Tuz; misyonları doğrultusunda gerek üretim gerekse hizmet anlamında standartlarını en üst seviyeye taşımış ve sektöründe, kalitesini İSO ve TSE gibi belgelerle tescillemiş lider firmadır.

Güler Tuz sanayi, müşterilerine, geniş ürün gamı ile kaliteli ve hızlı hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler


Güler Tuz
Güler Tuz; 1980 den bu yana kazandığı tecrübe, birikim ve teknoloji ile müşterilerini kaliteli ürünlerle buluşturmayı birinci misyonu olarak belirlemiştir. Hızla gelişen teknolojiye parelel olarak, üretim kapasitesini geliştiren ve bu doğrultuda ürün yelpazesini genişleten firma, kurmuş olduğu yeni fabrikaları ile sektörde daima öncü adımları atmayı hedefleyen, yenilikçi, öncü ve lider olmayı misyon olarak görmektedir. Güler Tuz; misyonları doğrultusunda gerek üretim gerekse hizmet anlamın
Talet Tuz, Fırınlı Tuz, Kristal Tuz, Ham Tuz, Pudra Tuz, KayaTuzu, İri Kristal Tuzu, İnce Kristal Tuzu,

#Tablet Tuz, Kristal Tuz, #Pudra Tuz, Ham Tuz #İri Kristal Tuz, Kaya Tuzu #İnce Kristal Tuz, Ham Tuz #Yemek Tuzu, Sofra Tuzu


Benzer Firmalar