Tunayapıgrup


Gülsan san sit.37 sok.No:8

Telefon1: 05350642631

Telefon2:

Fax: 05350642631

Web: tunayapıgrup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Dünyada, değişen pazar ve rekabet koşullarını göz önüne alarak, kendi teknolojisini ve ürünlerini geliştiren, bu alanda mühendislik gücüne, laboratuvar alt yapısına yatırım yapan, yurtiçi-yurtdışı araştırma kurumları ve üniversitelerle ortak projeler yürüten TUNAYAPIGRUP yarattığı ilklerle yalıtım sektörünü teknoloji dünyasında bir adım daha ileri taşımaktadır.

Arkasına, ileri teknoloji ile donatılmış kompleks üretim tesislerini ve uzman kadrolarından oluşan Ar-Ge gücünü alan TUNAYAPIGRUP, yarattığı akıllı çözümleri ve üstün kaliteli ürünleri ile sektörün güvenilir iş ortağıdır.

Kuruluşundan bu güne, hızla ürün yelpazesini genişleten TUNAYAPIGRUP’un ürünleri, çatıdan temele, kullanıcısının her ihtiyacına cevap verebilen, zengin bir yelpazede sunulmaktadır. TUNAYAPIGRUP’un sahip olduğu teknoloji sayesinde istenildiğinde 180 çeşit farklı ürün üretebilme kapasitesi ve kabiliyeti vardır.


Ürün ve Hizmetler

Teras su yalıtımı, Temel su yalıtımı, Epoksi zemin kaplama, poliüretan zemin kaplama, dış cephe ısı yalıtımı, mantolama, cephe yenileme, Antistatik zemin kaplama, cam balkon, aliminyum küpeşte, silikon ve kompozit cephe

# # # # #


Benzer Firmalar