Hakan Bisiklet


Sivrihisar C. Işıklar M. Gündüzbey S. No:7/B

Telefon1: 0 222 220 35 64

Telefon2:

Fax: 0 222 220 35 64

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1980 yılından beri sadece ve sadece yeni bisiklet, 2. el bisiklet ve tamiri, ayrıca her türlü yedek parçaları ile bu sektörde hizmet vermekteyiz. Ümit Bisiklet ve Ürünleri Eskişehir Merkez Yetkili Servisiyiz. Eskişehir halkına, tüketicilerimize ve müşterilerimize, tavizsiz en iyi ve kaliteli işçilik ile yedek parça konularında elimizden gelen en mükemmel hizmeti vermekten memnuniyet duyarız. Her zaman firmamıza bekleriz.
Fecebook parcapedal sayfamıza ziyaretiniz bekleriz


Ürün ve Hizmetler


Eskişehir, Bebek Arabası Tamiri, Puset Tamiri, Pazar Arabası Tamiri, Hasta Sandalyesi Tamiri, Hasta Karyolası Tamiri
Fiyatlarımız gayet makul olup, diğer yerlerden fiyat alıp gelirseniz bizim fiyatlarımızı görür size faydalı olur düşüncesindeyiz.
Ümit Bisiklet Eskişehir merkez yetkili servisi
Eskişehir, Bebek Arabası Tamiri, Hasta Yatağı Tamiri, Tekerlekli Sandalye Tamiri, Bisiklet Tamiri, Pazar Arabası Tamiri imkanlar dahilinde yapılır.
Eskişehir`de imkanlarımız dahilinde her türlü Akülü Araba Tamiri, Bebek Arabası Tamiri, Puset Tamiri, Hasta Sandalyesi Tamiri, Pazar Arabası Tamiri, Hasta Karyolası Tamiri, Bisiklet Tamiri, 2. el Bisiklet alım satımı, Ümit Bisiklet ve Ürünleri Eskişehir Merkez Yetkili Servisi olarak halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalışmaktayız. Ayrıca Facebook ta parcapedal olarak sayfamız mevcuttur

#Bebek Arabası ve Puset Tamiri Eskişehir #Tekerlekli sandalyeve Eskişehirde Hasta Karyolası #Pazar Arabası Tamiri #2. el bsisklet alım satımı #Eskişehir Ümit Bisiklet ve ürünleri yetkili servis


Benzer Firmalar