Anasayfa » Sanat ve Kültür » ADANA Sanat ve Kültür » Yagmur Sanat Merkezi

Yagmur Sanat Merkezi


İnönü Bulvarı Akçakaya Apt No:4

Telefon1: 05308495686

Telefon2: 05308495686

Fax: 05308495686

Web: www.yagmursanatmerkezi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Eğitim kadromuz pedagojik formasyonu olan eğitmenlerden oluşmaktadır. Branşlarına göre konservatuvar mezunu, eğitim fakültesi mezunu, öğretmenlerimizle birlikte yol almaktayız.

Eğitim programlarımız kış dönemi ve yaz dönemi olmak üzere kesintisiz devam etmektedir. Öğrencinin fiziksel ve zihinsel gelişim durumuna bağlı olarak genel başlangıç yaşı bale için 4 ve üzeridir, müzik bölümünde ise öğrencinin seçtiği enstrümana göre (piyano, keman, gitar, yan flüt, ya da şan eğitimi) farklılık göstermektedir.

Okul öncesi dönemdeki öğrencilerimize sanatı sevdirmek, yeteneklerini ortaya çıkarmak ve doğru yönlendirmek amaçlı özel bir program uygulamaktayız. Temel ritim ve müzik kulağını geliştirmek amaçlı öğrenciler eğilimleri ve programlarına geçiş yapabilmektedirler.

Ayrıca kurumumuz sanatı meslek edinmek isteyen öğrencilere gerek sanat okulları giriş sınavlarına hazırlık (konservatuvar, güzel sanatlar lisesi, eğitim fakültesi, güzel sanatlar fakültesi) ve gerekse programlarıyla usta öğretici olarak hedeflerine ulaşmalarını sağlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Sanat
Sanat
Piyano, Yanflüt, Keman, Gitar, Saz, Ney Bale, Latin Dansları, Plates, Halk Oyunları, Drama, resim, satranç, Enstürman Satışı Yağmur Sanat Merkezi

# # # # #


Benzer Firmalar