Anasayfa » İzolasyon » Isıtma soğutma » İSTANBUL İzolasyon » İZOLİST DEZENFEKTE İZOLASYON LTD. ŞTİ.

İZOLİST DEZENFEKTE İZOLASYON LTD. ŞTİ.


ORUÇREİS MH. GİYİMKENT MAHMUTPAŞA CD. NO:78/A ESENLER İSTANBUL

Telefon1: 02124383008

Telefon2: 05063049711

Fax: 02124383050

Web: izolist.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2004 Yılında Su deposu ve havuz izolasyonu alanlarında faaliyetine başlayan İZOLİST, sektörün gereksinimleri ve müşterilerimizin istekleri doğrultusunda, ilkelerinden de ödün vermeyerek bünyesinde “ Su Deposu ve Havuz Dezenfektesi “ departmanını da oluşturarak tüm Marmara Bölgesi ‘nde etkin ve söz sahibi bir kuruluş olma başarısını göstermiştir.
Müşteri memnuniyetini ön planda tutan İZOLİST, bu amaçla bünyesinde “ Kurumsal Danışmanlık “ birimini halkımızın hizmetine sunmuştur. Bu birimin asli görevi İZOLİST tarafından verilen tüm hizmetler öncesinde müşterilerimizi bilgilendirmek ve yapılan hizmetler sonrası müşterilerimize memnuniyet ziyaretlerinde bulunmaktır. Abone olsun ya da olmasın tüm vatandaşlarımızı bilgilendirmek, sorunlarına çözümler üretebilmek ve bu çözümler hakkında uygulama yöntemlerini anlatmak “ Kurumsal Danışmanlık “ birim yetkililerin titizlikle dikkat ettikleri konulardır.
Hizmette kaliteyi her zaman ön planda tutan İZOLİST tüm faaliyetlerini Kalite ve Yönetim Sistemi Belgeleri (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001) ile tescillemiştir.

Marmara Bölgesi ‘ni kapsayan hizmetlerini 2020 yılına kadar yurdumuzun çeşitli bölgelerinde açılacak şube ve bayilikler yardımı ile tüm yurda yaygınlaştırmayı hedef edinen İZOLİST, bu doğrultuda sektörde hızlı ve emin adımlarla yoluna devam etmektedir.

MİSYONUMUZ
Sürekli gelismeyi, basarmayı amaçlayan bir takım ruhu ile hizmette kaliteyi toplumsal bir deger olarak benimseyerek, bilim ve teknolojideki gelismeleri takip etmek “ kalitesinden, güvenirliğinden ve iş ahlakından” ödün vermeden her seferinde beklentileri aşarak hizmet sunmaktır.


DEĞERLERİMİZ
Sağlıklı toplum,
İnsana Saygıyı gözetmek,
Çevreyle Dost,
Güvenilirlilik
Dürüstlük,
Müsteri odaklılık.
Hizmet Bilinci & Hizmet Aşkı
Hizmette Örneklik ve Önderlik


VİZYONUMUZ
Hizmet verdigimiz tüm mecralarda en ileri teknolojik çözümleri kullanarak çagı yakalayan deger ve nitelikte içerigi müsterilerimize sunmak. Özellikle su deposu temizlik-dezenfeksiyonu ve depo izolasyonu, sektöründe uzmanlasmıs kadromuzla sektöre yeni projeler kazandırmak, yasanan gelismeleri ve gelecegi iyi analiz ederek gerekli dönüsümlere zamanında ayak uydurabilmek ve yeni atılımların öncüsü olmak.


Ürün ve Hizmetler

su deposu havuz iloasyonu dezenfekte yapı kimyasalları

#izolasyon #su deposu #dezenfekte #yapı kimyasalları #havuz


Benzer Firmalar