Anasayfa » Ambulans » Sağlık hizmetleri » İSTANBUL Ambulans » DÜNYA AMBULANS VE SAĞLIK HİZMETLERİ

DÜNYA AMBULANS VE SAĞLIK HİZMETLERİ


ordu cad.no:2/2

Telefon1: 0216 634 1 112

Telefon2: 0544 271 18 86

Fax: 0216 634 11 74

Web: İwww.dunyaambulans.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:22 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:24
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MİSYON:
Uzman hekimleri ve sağlık uzmanları ile birlikte toplumun hastane öncesi ve sonrası olabilecek sağlık hizmeti ihtiyaçlarını karşılayabilmek, müşteri memnuniyetini ön planda tutmak güvenilir, kaliteli, yenilikçi ve hızlı hizmet vermektir. Yaptığımız her işte yenilikçi ve yaratıcı çözümler ile müşterilerimizin beklentilerini en üst seviyede karşılamak çalışanlarımızın istek ve görüşlerini dinleyerek şirket gelişimine katkıda bulunmalarını sağlamaktır.

VİZYON:
Müşterisi, çalışanı ve anlaşmalı kurumları ile birlikte ülke ekonomisine değer katmak, ticari faaliyetleri ile sadece içinde bulunduğu toplumun değil tüm insanlık için faydalı bir kurum olmak, kaliteli, dürüst mükemmeliyet odaklı olmaktır.

Değerlerimiz
Yeniliklerin takipçisi olmak,
Sürekli gelişim,
Dürüstlük ve güven,
Tıbbi etik yaklaşım,
Çalışana değer verme,
Ekip çalışması ve dayanışma,
Şefkat duygusu ve insan onuruna saygı,


Ürün ve Hizmetler


DÜNYA AMBULANS VE SAĞLIK HİZMETLERİ
TÜRKİYE GENELİNDE ŞEHİR İÇİ ŞEHİRLER ARASI HASTA NAKİL VE ACİL AMBULANS HİZMETİ VERİLMEKTE OLUP, DİZİ-FİLM-SİNEMA-SPOR,FUAR KONGRE,AÇILIŞ,ÖZEL GÜN,KAMP VS.HER TÜRLÜ ORGANİZASYONLARA SAĞLIK HİZMETİ VERMEKTEDİR. ARAÇLARIMIZ SON SİSTEM YÖNETMELİĞE UYGUNDUR,PROFESYONEL UZMAN SAĞLIK PERSONELLERİYLE ÇALIŞMAKTAYIZ.
Acil Ambulans Hizmeti

Hastalar acil bir durumda DÜNYA AMBULANS çağrı merkezine ulaştığı andan itibaren, bulunduğu yere iletilen yoğun bakım donanımlı ACİL YARDIM AMBULANSI ile tedavisi tamamlanıncaya veya en uygun hastaneye nakli ile hastanedeki yatağına teslim edilinceye kadar sürer ve kişinin yakınlarının haberdar edilmesi ile sonuçlanır.
DÜNYA AMBULANS araçları, uluslararası standartlardaki donanımıyla doktor, anestezi teknisyeni ve ilkyardım eğitimi almış sürücüden oluşan bir ekiple hizmet vermektedir.
Hastaya ulaşım esnasında tedavi kurumu (hastane vb.), ambulans, hasta yakını ve/veya doktoru arasında iletişim sağlanır. Hastanın durumu belli donanıma sahip bir hastanede çözülmesi gereken özel bir durumsa, DÜNYA AMBULANS Acil Sağlık ekibi hasta ve hasta yakınına bu konudaki alternatifleri sunar ve hastanın hastanedeki yerinin önceden hazırlanmasını sağlayarak, acil durumu bir hizmet bütünlüğü içinde yönetir.

Sabit Nokta Sağlık Hizmeti

Firmalardan gelen talepler doğrultusunda, firma adına mevcut yerlerinde görev yapmaları için ihtiyaç duyulan saat aralıklarında ya da belirli bir zaman süresince doktor, anestezi teknikeri ve hemşire gibi tıbbi personel tarafından sunulan sağlık hizmetidir.

Günlük, Aylık Ve Yıllık Kiralama Hizmeti

Fabrika, organize sanayi bölgesi veya siteler için 7 gün 24 saat belirtmiş olduğunuz noktada ekibi ile birlikte tam donanımlı bir ambulans belketerek, çalışanlarınızın ve sizlerin acil yardım ihtiyaçlarınızı karşılayan hizmetlerimiz iş sağlığı ve güvenliği yasalarına uygun olarak sizlere çözüm üretmektedir

#ambulans.özel ambulans #organizasyonlarda ambulans,acil ambulans #hasta nakil ambulansı,istanbulda ambulans şirketle #kiralık ambulans,şehirler arası ambulans #kara ambulansı,AMBULANS


Benzer Firmalar