Express Kargo


Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat:12 No:1903

Telefon1: 02122107252

Telefon2: 02122103450

Fax: 02122107252

Web: www.expresskargo.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:1 | Memur:4 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:amerika

Yurt dışına nasıl kargo gönderebilirim?
Yurt dışına kargo gönderebilmek için, ilk önce çağrı merkezimizi aramanız gerekmektedir. Çağrı merkezimizde ki operatörlerimiz sizden; firma/şahıs iletişim bilgileri, çıkış ve varış ülke bilgileri, giden malın en,boy ve yükseklik bilgileri, paketin brüt ağırlığı ve adet bilgilerini eksiksiz bir şekilde operatör arkadaşımıza iletmeniz gerekmektedir. Telefon haricinde bu işlemi mail yoluyla da yapabilirsiniz, mail adresimize ‘iletişim’ bölümünden ulaşabilir, talep teklif formumu doldurabilirsiniz.
Express Kargo yurt dışı kargo operasyonlarını istanbul merkez ofisinde sürdürmektedir. Kargo Express tüm dünya ülkelerinde anlaşmalı olduğu acentenleri vasıtasıyla sizlere çok kaliteli hizmetler sunmaktadır. Daha detaylı bilgi ve Kargo talepleriniz için lütfen irtibat hatlarımızı arayınız. Express Uçak Kargo hizmetimizle; Dünya’nın her yerine hava limanından hava limanına yada kapıdan kapıya düzenli ve sorunsuz teslimatlar yaptırabilirsiniz. Hava Kargonun günümüz ticaretinde önemi hiçte hafife alınmayacak kadar büyüktür.


Ürün ve Hizmetler


Yurtdışı Kargo
Yurtdışı Uçak Kargo Yurt dışına ya da yurt dışından yollayacağınız ve getirteceğiniz Kargo Gönderilerini müşterilerine Ekonomik ve Express gönderi seçenekleriyle hizmet veren Yurtdışı Kargo şirketimiz, alternatif Hava Kargo çözümleri yanı sıra güler yüzlü ve tüm süreci büyük bir resmiyetle gerçekleştirmektedir. Yurtdışı Kargo firması ile; evrak, paket, dosya, koli, kutu, hediyelik eşya, zati eşyalarınız, numune bazlı gönderiler(ufak çaplı gönderiler), makine ve makine parçaları, tekstil ürünle
uçak kargo, express kargo, yurtdışı kargo, hava kargo

#yurtdışı kargo #uçak kargo #hava kargo #express kargo #acil kargo


Benzer Firmalar