Dizayn Cam Filmleri


Sanayi mahallesi Sultan Selim Caddesi Boz Sokak No:7/A

Telefon1: 0532 120 49 33

Telefon2: 0212 284 74 80

Fax: 0212 284 74 81

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:13 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2008 yılında kurulan Dizayn Cam Filmleri,

İstanbul içi ve dışında da hizmet veren Dizayn Cam Filmleri istanbul 4.Levent`te Merkez, Çağlayan ve Hürriyet Mahallesindeki Ofisleri ile faaliyet göstermektedir.

Kaliteli hizmet vermenin en önemli ayağının iyi ve işini seven bir ekip ile başarılabildiği bilinciyle, tasarım ve uygulama ekiplerini kendi bünyesinde bulunduran Dizayn Cam Filmleri, bu anlayışından vazgeçmeden tüm iş ortaklarına uzun yıllar kaliteli hizmet vermeyi kendine yol olarak seçmiştir.

Dizayn Cam Filmleri, çok iş ve çok müşteri düşüncesi yerine, kaliteli hizmet verilebilecek sayıda müşteriye hizmet vermekte, firmaya ve kişiye özel tasarımlar ve çalışmalar yapmaktadır.

Her türlü Mimari Cam film ve Renkli Baskı, Kesim ve One way vision (tek taraflı görüntü) ve uygulamaları Ayrıca Ofis ara bölmeleri, Otomatik kepenk, Fotoselli kapı sistemleri, Dış Cephe kompozit kaplama sistemleri gibi her firmanın ve kişinin ihtiyacına uygun çözümler sağlamakta ve tamamen firmaya ve kişiye özel tasarım ve uygulamalar yapılmaktadır.

Profesyonel kadrosu ile sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Dizayn Cam Filmleri, en kaliteli hizmeti ve Malzemeyi tam zamanında teslim etmeyi ilke edinmiş ve bu ilkeler doğrultusunda sektörün Lider firmalardan biri olmuştur.
Sizinle Çalışmaktan Onur Duyarız.
Desing Window Films / Dizayn Cam Filmleri A.Ş.


Ürün ve Hizmetler

Renkli Güneş Kontrol Cam Filmleri, Güvenlik Cam Filmleri, Dekoratif Kumlama Cam Filmleri, Trasparan ve folyo kaplama, Otomotiv Cam Filmleri,

Dış Mekan One Way Vision ve Dijital Baskı, Folyo Kesim, Araç Kaplama ve Ayrıca

Ofis ara bölmeleri, Otomatik kepenk, Fotoselli kapı sistemleri, Dış Cephe kompozit kaplama sistemleri gibi konularında Siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktadır.

#Mimari cam film, renkli cam filmleri #dekoratif cam filmi, buzlu cam film #güvenlik cam filmi, emniyet filmi #trasparan cam filmi, kumlama cam filmi #folyo kesim ve dijital baskı


Benzer Firmalar