BRANDA VE TENTE MGD GRUP


GÜNGÖREN MAH.İNÖNÜ CAD.ÇINARCIK SOK NO:2 ÇEKMEKÖY-TAŞDELEN

Telefon1: 2164308060

Telefon2: 5321536911

Fax: 2164308061

Web: www.brandavetente.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MGD Group 2009 yılından itibaren Azerbeycanda hizmet vermektedir. Firmamız Tente,Cam Balkon ve Membran (gölge ve örtü sistemleri) alanında son teknolojileri kullanarak ülkemizde liderliğe yükselmiştir.
MİSYONUMUZ
Müşteri her zaman haklıdır` anlayışının lafta kalmayıp hayata geçirildiği müşteri memnuniyeti anlayışı ile müşterilerimizin talep ve beklentilerine en uygun, katma değeri en yüksek en ekonomik çözümleri üretmek.
VİZYONUMUZ
Hizmet verdiğimiz kuruluşlara sunduğumuz kaliteyi artıran hizmetler ile bu kuruluşların sahip oldukları kaynakların optimum kullanılmasını sağlayarak; firmanın verimliliğini artırmak, firmanın kurumsallaşma sürecine katkı sağlamak ve böylece ülke ekonomisine de katkıda bulunmak.


Ürün ve Hizmetler

motorlu tente otomatik tente kış bahçesi raylı tente branda kapama şemsiye mafsallı tente körüklü tente sabit tente karpuz tente kasetli tente pergole tente asma germe tente membran mebran türübün kapama tirübün kapama şeffaf kapama kışbahçesi sistemleri kış bahçesi dekorasyonu kış bahçesi fiyat kış bahçesi sistemleri kış bahçesi modelleri kış bahçesi fiyatları tente fiyatları tente tente sistemleri açılır kapanır tente branda fiyatları ucuz tente ekonomik tente ucuz kış bahçesi ekonomik kışbahçesi ucuz pergole teras kapatma albayrak tente loca tente palmiye tente ”tente” şefaf branda şeffaf kapama asmagerme kartaltente motorlutente şemsiye kareşemsiye branda tente pergole pergola

# # # # #


Benzer Firmalar