Monart Ambalaj


İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Triko Center İŞ Merkezi M-8 Blok No:165 İkitelli / İSTANBUL

Telefon1: 212 549 66 96

Telefon2: 212 549 12 17

Fax: 212 549 13 95

Web: www.monartambalaj.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2002 yılında Ambalaj sektörüne giriş yapan Monart Ambalaj San. Tic. Ltd. Şti Türkiyede hızla büyüyen üretim yanında ambalajlamayıda büyütmüş ve önemli bir duruma getirmiştir. Oluklu mukavva koli ofset kutu artık her üreticinin mutlaka kullanması gerektiği bir ürün haline gelmiştir.

İkitelli organize sanaii bölgesinde 2000 m2 de faliyet gösteren firmamız Flekso baskılı koli , köşebent ve ofset baskılı kutu üretiminin yanı sıra promosyon sektörü için ambalaj kolileri, kutuları ve oto güneşliği bir çok ürün üretmekte ve satışını gerçekleştirmektedir.

Üretimimizde baskılı koli, baskısız koli, kutu, kesimli kutu, kumanya kolisi, erzak kolisi, profil kolisi, taşıma kolisi, arşiv kolisi gibi bir çok ürün imal edilmekte ve sizler için stoklarda tutulmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

oluklu mukavva, koli üretimi, koli fabrikası, kolici, ambalaj, ambalaj malzemeleri, kartonkutu, kutu imalatı, Baskılı koli, koli ambalaj, karton ambalaj, köşebent, koli köşebent, koli kutui mukavva kutu, kutu ambalaj, kutu ürtimi, koli üretimi, koli toptan, kutu toptan,

# # # # #


Benzer Firmalar