evden eve nakliyat fiyatları


papatya sokak/15/2

Telefon1: 2164278485

Telefon2:

Fax: 2122177777

Web: www.evdenevenakliyatfiyatlari.info

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:16 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

istanbul evden eve nakliyat Taşımacılık .Taşımacılık denilince akla ilk gelen firmalardan olan şirketimiz İstanbul iline Taşımacılık faaliyeti de sunmaktadır. Hızlı ve aynı zamanda da etkin nakliye hizmeti sunmanın yanı sıra garantili taşımacılık hizmeti vermekteyiz. Akdeniz bölgesinden Ege Bölgesine ev ya da işyeri eşyalarınız veya fuarcılık eşyalarınızın taşınması hizmetleri firmamız tarafından gerçekleştirilmektedir. Amacımız müşterilerimizin herhangi bir mağduriyetine yol açmadan söz verdiğimiz günde eşyalarının belirtilen adrese taşınmasını sağlamaktır.


Ürün ve Hizmetler


evden eve fiyatları
fiyatları mesafeye ve müşterinin talep ve isteklerine göre değişiklik gösterebilmektedir.Bir diger husus kat durumu eşyanın coklugu ve azlıgı , eşyaya kullanılacak malzemenin miktarı ,eşyanın hassasiyet derecesi , binanın önündeki mesafe vb faktörler nakliye fiyatlarını etkilemektedir , ücretsiz expertiz hizmeti vermemizdeki amaç bu tür sorunların önüne geçmek . Bazı müşterilerimize göre kendi evlerinde eşya hiç yok;ama taşıma zamanı kendileri bile eşyalarının coklugundan şikayet ederler.
Uzun yılladır bu alanda hizmet vermekte olup pek çok şirketin ofisini yeni adreslerine hızlı ve hasarsız bir şekilde ulaştırdık. Her geçen gün artan müşteri portföyümüzde firmaların yanı sıra ev taşıma işlemlerini gerçekleştirmiş olduğumuz kişilerde bulunmaktadır. Eşyalarınız firmamız tarafından sigortalanmaktadır. Böylelikle taşıma esnasında herhangi bir sıkıntı ya da olumsuz durum ile karşılaşılmasının önüne geçilmiş olmaktadır. Eşyalarınızın nakliyesi sırasında oluşan herhangi bir hasar firmamız tarafından kısa süre içerisinde telafi

#evden eve nakliyat fiyatları #nakliye fiyatları #nakliyat fiyatları #ev taşıma #


Benzer Firmalar