4adim.com


home office

Telefon1: 0212 222 22 22

Telefon2:

Fax: 0212 222 22 22

Web: www.4adim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Piyasadaki 4adım.com benzeri mevcut çözümler genellikle, hantal, hata dolu ve çok pahalıdır. Genellikle hayal kırıklığı ile sonlanırlar.

Bilgi teknolojileri hızla gelişmesine rağmen birçok kişi ve kuruluş bu gelişmelerden yararlanamamaktadır. Bu durumun temel nedeni, bu alanda sunulan ürün ve hizmetlerin yüksek maliyetleridir.
4adım.com sistemi bilgi teknolojileri alanında uzman genç bir ekip tarafından 2 yıldan uzun bir sürede geliştirilmiştir. Şu anda 6 farklı dilde ve birçok ülkede kullanılmakta ve bu sayı sürekli artmaktadır.
4adım.com’un asıl amacı, farklı ihtiyaçlara göre web siteleri oluşturmak için kaliteli ve güvenilir bir sistem sağlamaktır. Aynı zamanda ürün ve hizmetlerin en önemli yanı maliyetlerinin düşük olmasıdır.
Amacımız kullanıcılarımızın Internet`e daha kolay erişimini sağlamak ve dünya çapında milyonlarca insanla kendi düşünce, fikir, ürün ve hizmetlerini paylaşabilmesini sağlamaktır.
4adım.com’u piyasadaki benzer platformlardan ayıran en önemli özelliği son derece kolay, sezgisel ve maliyetinin düşük olmasıdır.
Sistemimizin en önemli avantajlarından biri herkesin kullanabileceği kadar anlaşılabilir (kolay) olmasıdır. Bilgi Teknolojilerinde uzman olmayı gerektirmez ve her değişiklik için bir programcı veya tasarımcıya ödeme yapmayı gerektirmeyişidir.
4adım.com olarak ürünlerimizi ve hizmetlerimizi geliştirmek için sürekli çalışıyoruz. Her geçen gün müşterilerimizin sitelerinin vizyon ve işlevselliğini geliştirmek için sistemimize yeni şeyler ekliyoruz.


Ürün ve Hizmetler

web site kurmak,
firma web sitesi,
bedava web sitesi,
ücretsiz web sitesi,
web site yapmak,
web site kurmak,
web site kurma siteleri,
internet site kurma,
site kurma,
bedava site,
ücretsiz site,

#ücretsiz web sitesi, #bedava site #internet site kurma, #web site kurma siteleri, #


Benzer Firmalar