GOVEGO


Ulus Mah.Adnan Saygun Cad.Günver Apt.No:42/A Beşiktaş / İstanbul

Telefon1: 0850 360 0 434

Telefon2:

Fax: 0850 360 0 434

Web: govego.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

govego.com, Türkiye’nin kara ve deniz yolu ulaşım firmalarını bir araya getiren en geniş kapsamlı on-line seyahat bilet satış platformudur. govego.com, İDO’nun kendisi dışında Türkiye’deki tek yetkili on-line satış mecrasıdır.


Ürün ve Hizmetler

govego.com ile şehirlerarası otobüs ve İDO biletlerinizi, bu firmaların kendi satış kanallarında sundukları fiyatlardan, alabilirsiniz. govego.com ayrıca bankalarla dönem dönem gerçekleştirdiği kampanyalarla kredi kartınıza artı puan kazandıran tek online seyahat bileti satış platformudur.govego.com ulaşım sektöründe yer alan kaliteli firmaları bir araya getirerek sizlere, karşılaştırmalı bir platformda, en uygun bileti en uygun fiyatla alma fırsatını sunar. govego.com kara ve deniz yolunu tek bir platform üzerinde, internet ve mobil cihazlardan erişim kolaylığı ile bir araya getirerek seyahatlerinizi kolayca planlamanızı sağlar.

#otobüs bileti, otobüs seferleri #ucuz bilet, bilet fiyatları #indirimli bilet, kampanyalı bilet #ido seferleri, uçak bileti #ucuz bilet, ucuz uçak bileti


Benzer Firmalar